rhazek Posted January 21, 2014 Author Posted January 21, 2014 ce faceti ma?! sal noob ma cert cu astia eu k nu mai au nici un sef :)) nu asculta de nimeni n-am gasit niciun link de unde sa pot downloada jocul, eram curios :)) dar presupun ca oricum nu merge pe mac, nu?
Tsubaki-Sanjuro Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 ce faceti ma?! sal noob ma cert cu astia eu k nu mai au nici un sef :)) nu asculta de nimeni n-am gasit niciun link de unde sa pot downloada jocul, eram curios :)) dar presupun ca oricum nu merge pe mac, nu? acu nu stim cum sa ne dam mari k avem MAC :)) poftim mura in gura : http://www.linkmania.ro/s2/downloads/download.php
Pyrlo Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 poate sambata o sa fim si noi 2 3 party la cs..sa-l luam
Catalyn_00 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 ce faceti ma?! sal noob ma cert cu astia eu k nu mai au nici un sef :)) nu asculta de nimeni n-am gasit niciun link de unde sa pot downloada jocul, eram curios :)) dar presupun ca oricum nu merge pe mac, nu? traiesti?! :bounce:
Fury Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Salutare old dogs ! :tiphat: Tot aici ? #btw merge jocu pe IOS ? :))
TCM Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 fara un item nu fara set :) Huuuua, daca lipseste 1 item inseamna ca nu mai e set :-w