Tsubaki-Sanjuro Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Azi in prag de Sarbatoare sa ai grija la mancare, sa nu bagi multe sarmale ca se face p..a moale , sa ai grija la salata daca vrei s-o vezi sculata , sa nu gusti deloc friptura k atunci adio p..a , fara prajituri cu nuci daca vrei sa dai la buci, deci apuca-te si bea . La multi ani in pana mea !!! Craciun Fericit !
-=AlexA=- Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Azi in prag de Sarbatoare sa ai grija la mancare, sa nu bagi multe sarmale ca se face p..a moale , sa ai grija la salata daca vrei s-o vezi sculata , sa nu gusti deloc friptura k atunci adio p..a , fara prajituri cu nuci daca vrei sa dai la buci, deci apuca-te si bea . La multi ani in pana mea !!! Craciun Fericit ! Amin!
TCM Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Azi in prag de Sarbatoare sa ai grija la mancare, sa nu bagi multe sarmale ca se face p..a moale , sa ai grija la salata daca vrei s-o vezi sculata , sa nu gusti deloc friptura k atunci adio p..a , fara prajituri cu nuci daca vrei sa dai la buci, deci apuca-te si bea . La multi ani in pana mea !!! Craciun Fericit ! tare asta, am pus-o la status si in 2 min au sarit tampitele ... "esti nesimtit"
Huskarica Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Si hai si cu o manea http://www.youtube.com/watch?v=qjKxZtpBmg0
EmeriCk Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 :rofl2: Ai jucat pe rere4fun? nop de ce minti ? :( Avea DL ... il stiu lasa ca are vrajeli. :))
Alex86 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 de ce minti ? :( Avea DL ... il stiu lasa ca are vrajeli. :)) Era TyreXel ma , eu n-am intrat niciodata acolo.
EmeriCk Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 de ce minti ? :( Avea DL ... il stiu lasa ca are vrajeli. :)) Era TyreXel ma , eu n-am intrat niciodata acolo. Eu acum joc pe addicted ...