Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

Azi in prag de Sarbatoare sa ai grija la mancare, sa nu bagi multe sarmale ca se face p..a moale , sa ai grija la salata daca vrei s-o vezi sculata , sa nu gusti deloc friptura k atunci adio p..a , fara prajituri cu nuci daca vrei sa dai la buci, deci apuca-te si bea . La multi ani in pana mea !!! Craciun Fericit !

Posted

Azi in prag de Sarbatoare sa ai grija la mancare, sa nu bagi multe sarmale ca se face p..a moale , sa ai grija la salata daca vrei s-o vezi sculata , sa nu gusti deloc friptura k atunci adio p..a , fara prajituri cu nuci daca vrei sa dai la buci, deci apuca-te si bea . La multi ani in pana mea !!! Craciun Fericit !

Amin!

Posted

tare asta, am pus-o la status si in 2 min au sarit tampitele ... "esti nesimtit"

Posted

de ce minti ? :(

Avea DL ... il stiu lasa ca are vrajeli. :))

Era TyreXel ma , eu n-am intrat niciodata acolo.

Eu acum joc pe addicted ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...