Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

Nu cred! Inca mai sunteti activi, ma rog cativa :) . Dar ce faceti? Si uitasem ca am cont pe linkmania, iar faptul ca inca sunteti activi e ceva. 

Hai ca nu mi-ar strica sa stiu ce s-au intamplat in ultimii 4 ani cam asa de cand nu am frecventat. Toate cele bune!

Posted

3 cred ca mai joaca..... 

ce vremuri mai erau inainte... lexa ,neo_moco,  geo, riky , xadrian , catalin, tcm, rhazec , pupak , alig ,pooka, lucas, spkeh , nutzu, danyxxl, laura , narcisa , keops, diamondZ, tester, angelik (al nostru nu guilda angelik :) ), dmx etc etc etc..

VREMURI FRUMOASE DEMULT APUSE :wub:  :rolleyes:

Posted

Asa vechi is de nu imi vad si eu numele pe acolo? Vremuri frumoase erau pe 0.97 :) Pe foarte putini din nista ta ii stiu, dar daca erau din prima era sa zic asa sigur recunoasteam o droaie. Imi pare rau ca nu mai stiu cum ii cheama, ar fi fun un chit chat, dar avand in vedere ca atunci cand m-am apucat eram clasa a 6-a, 7-a si acuma imi iau licenta... oh well, sper ca is bine care mai is :)

Posted

eu ma refeream la cei cu are am jucat in ultimi 4 ani... 4 ani jumate, pe 97d nu am jucat decat un rr, sicily e una dintre cele mai vechi guilde pe acest server.

Posted

Stiu, deaia am postat. Am jucat si dupa, am fost si in Sicily, doar ca erau alti membrii atunci decat cei enumerati de tine. Catalin, rhazek si pupak is singurii care ii tin minte din cei de mai sus. Desi sunt mai multi, mult mai multi...

Posted

Stiu, deaia am postat. Am jucat si dupa, am fost si in Sicily, doar ca erau alti membrii atunci decat cei enumerati de tine. Catalin, rhazek si pupak is singurii care ii tin minte din cei de mai sus. Desi sunt mai multi, mult mai multi...

alcool-ul distruge neuronii :))

astia 3 pe care i-ai enumerat ti-au marcat trecutul de nu i-ai uitat ?! :)

Posted

Aia or fost mai memorabili :) Cu Catalin iar aveam discutii foarte interesante, cu tine daca esti ala vechi :) . In plus Pupak e din Oradea ca mine, iar rhazek era sefu. Poate deaia. 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...