rhazek Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 te-ai facut si tu filozof ba? dintr-un post lejer caterincos ai dat-o in psihologie si nici nu mai postez pe nicaieri, decat aici si la got. si tie ti-am scris asa fiindca te stiu SI PANA MEA E OK SA FII LEJER, nu ca sa ma afirm dar np se vede ca vreau atentie cu 5 post-uri pe luna :)) ba, fix asta am vrut sa obtin. dar am uitat sa ma mai uit aici si sa-ti zic ca glumeam da-te drq
Lucian Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 te-ai facut si tu filozof ba? dintr-un post lejer caterincos ai dat-o in psihologie si nici nu mai postez pe nicaieri, decat aici si la got. si tie ti-am scris asa fiindca te stiu SI PANA MEA E OK SA FII LEJER, nu ca sa ma afirm dar np se vede ca vreau atentie cu 5 post-uri pe luna :)) ba, fix asta am vrut sa obtin. dar am uitat sa ma mai uit aici si sa-ti zic ca glumeam da-te drq is not funny men
Tsubaki-Sanjuro Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Va ajung aia de la honey :-w invia mortu :))
Tsubaki-Sanjuro Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 bereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee care dai ma?
Tsubaki-Sanjuro Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 te-ai facut si tu filozof ba? dintr-un post lejer caterincos ai dat-o in psihologie si nici nu mai postez pe nicaieri, decat aici si la got. si tie ti-am scris asa fiindca te stiu SI PANA MEA E OK SA FII LEJER, nu ca sa ma afirm dar np se vede ca vreau atentie cu 5 post-uri pe luna :)) ba, fix asta am vrut sa obtin. dar am uitat sa ma mai uit aici si sa-ti zic ca glumeam da-te drq is not funny men bereeeeeeeeeeeeeeeeeee am spus ma sa curga siroaieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Tsubaki-Sanjuro Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 si totusi mi- e dor de Lexa mancaiasi ochisorii ei de penopoleza :P
Tsubaki-Sanjuro Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Hai care ma creste afk afk afk? rhazek sau lexa te creste afk :))