Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

te-ai facut si tu filozof ba?

dintr-un post lejer caterincos ai dat-o in psihologie

si nici nu mai postez pe nicaieri, decat aici si la got. si tie ti-am scris asa fiindca te stiu SI PANA MEA E OK SA FII LEJER, nu ca sa ma afirm

dar np se vede ca vreau atentie cu 5 post-uri pe luna

:))

ba, fix asta am vrut sa obtin. dar am uitat sa ma mai uit aici si sa-ti zic ca glumeam

da-te drq

Posted

si nici nu mai postez pe nicaieri, decat aici si la got. si tie ti-am scris asa fiindca te stiu SI PANA MEA E OK SA FII LEJER, nu ca sa ma afirm

ba, fix asta am vrut sa obtin. dar am uitat sa ma mai uit aici si sa-ti zic ca glumeam

da-te drq

is not funny men

Posted

da-te drq

is not funny men

bereeeeeeeeeeeeeeeeeee am spus ma sa curga siroaieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...