greedy91 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 ce-i cu afk-ul asta baieti ? e doar 5 dimineata :)))))))))))
Lucian Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Hai ca eu va las, nu Mai are rost sa joc aici, succes in continuare, ma Mai gasiti pe mess^_^ dupa cd ca minutele nu sunt bune, numele nu sunt scrise corect Mai imi iau ss pentru nefondata, si pe deasupra ma ameninta ai cu. Vanatoarea:)))) O sa Mai fac un topic nu stiu care dintre voi isi Mai aduce Aminte de faza cu cobrasm cand a Venita unu si ia facut preluare dar facea si ks in acelasi timp si cobra nu ia raspuns din moment ce preluarea era incorecta si tot Asa cica vanatoare , nam vazut Asa ceva de cat timp joc eu pe link m-am uitat si eu peste plangere si...calmeaza-te ca are dreptate ce sa ma calmez ma? :)) hai ca esti tare si tu... mai uitate odata si vezi minutele alea sunt bune? =)) cum dracu ma numai pentru unii sunt bune minutele ma? m-am uitat iar a inceput preluarea la :03 (minutul 0) si a pus prima intrebare la 4 persoane in minutul asta, mai putin la tine. pe tine te-a intrebat la :04 (minutul 1) a pus a doua intrebare la toti la :07 (minutul 4) ultima intrebare la toti la :08 (minutul 5) print cu F4 la :09 (minutul 6) cred ca tu te legi de minute fiindca de la :03 la :09 sunt 6 minute, dar...serios, e buna preluarea intotdeauna a contat sa se vada clar ca-s toti afk. tehnicalitati gen "a pus cu 10 secunde mai devreme/tarziu intrebarea" sau "a zis L mare in loc de L mic" nu prea se iau in considerare. afk e afk in orice caz