Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

Hai ca eu va las, nu Mai are rost sa joc aici, succes in continuare, ma Mai gasiti pe mess^_^

dupa cd ca minutele nu sunt bune, numele nu sunt scrise corect Mai imi iau ss pentru nefondata, si pe deasupra ma ameninta ai cu. Vanatoarea:))))

O sa Mai fac un topic nu stiu care dintre voi isi Mai aduce Aminte de faza cu cobrasm cand a Venita unu si ia facut preluare dar facea si ks in acelasi timp si cobra nu ia raspuns din moment ce preluarea era incorecta si tot Asa cica vanatoare , nam vazut Asa ceva de cat timp joc eu pe link

m-am uitat si eu peste plangere si...calmeaza-te ca are dreptate

ce sa ma calmez ma? :)) hai ca esti tare si tu... mai uitate odata si vezi minutele alea sunt bune? =))

cum dracu ma numai pentru unii sunt bune minutele ma?

m-am uitat iar

a inceput preluarea la :03 (minutul 0) si a pus prima intrebare la 4 persoane in minutul asta, mai putin la tine. pe tine te-a intrebat la :04 (minutul 1)

a pus a doua intrebare la toti la :07 (minutul 4)

ultima intrebare la toti la :08 (minutul 5)

print cu F4 la :09 (minutul 6)

cred ca tu te legi de minute fiindca de la :03 la :09 sunt 6 minute, dar...serios, e buna preluarea

intotdeauna a contat sa se vada clar ca-s toti afk. tehnicalitati gen "a pus cu 10 secunde mai devreme/tarziu intrebarea" sau "a zis L mare in loc de L mic" nu prea se iau in considerare. afk e afk in orice caz

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...