greedy91 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 nu credeam ca am atata rabdare :)) , ce pot sa zic , voi sunteti de vina , imi e dor de o carcoteala noaptea :blush2:
Biggles Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 nu credeam ca am atata rabdare :)) , ce pot sa zic , voi sunteti de vina , imi e dor de o carcoteala noaptea :blush2: :) inca ptin si fac 3 rr :))
greedy91 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 nu credeam ca am atata rabdare :)) , ce pot sa zic , voi sunteti de vina , imi e dor de o carcoteala noaptea :blush2: :) inca ptin si fac 3 rr :)) foarte bine , are cine sa ma apere :)))) neata !
BARBA Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 salutare, scuzati-mi inactivitatea, dar am intrat in concediu si sunt mai rar pe joc :) cel putin incepand cu vinerea viitoare cam 1 saptamana :)
C9_1 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 salutare, scuzati-mi inactivitatea, dar am intrat in concediu si sunt mai rar pe joc :) cel putin incepand cu vinerea viitoare cam 1 saptamana :) don't worry be happy :beer:
Guest <Raziel> Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 -_- -_- :beer: ohoho sal razi!! mai traiesti?! :) Mai traiesc si eu,ce sa zic.Rar mai intru aici la mu,nu mai e ca pe vremuri :) Cine mai joaca dintre cei vechi ? btw http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=419542&st=0 se baga careva ?