i sin Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ------ --------------------------------------------------- ------ ------------------ --------------------------- ------------------- ------------------------------------- ------------------------------------ ------------------- --------------------------- ------------------- ------ ----------------------------------------------------- ----- asa e bine pante? mult mai bine narci xD
Guest Reviews Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ------ --------------------------------------------------- ------ ------------------ --------------------------- ------------------- ------------------------------------- ------------------------------------ ------------------- --------------------------- ------------------- ------ ----------------------------------------------------- ----- asa e bine pante? :clapping: :clapping: :clapping:
Guest Kamikaze Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ------ /fav 4 pante pentru cand face 18 ani :hug:
Guest Kamikaze Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 seamana cu creata aia , a? putincreata e de n ori mai frumoasa :whistle:de fapt...daca ma uit mai atent, la ochi, dar atat
i sin Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 creata e de n ori mai frumoasa :whistle:de fapt...daca ma uit mai atent, la ochi, dar atatmarsi de mesnp fa , fiecare cate o creata :hug:
<Pupak> Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 am fost martor la un accident frontal (corsa cu lexus), am vazut din oglinda....daca ajung cu 5 sec mai tarziu ala intra in mine :|
-n00bletzel- Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ce aiurea a fost acum 2 ani cand la zburat pe unu dupa bicicleta in fata mea avea toti creeri pe jos
i sin Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ce nasol a fost sa vad din oglinda :|preferai live ? =))