corioneMG Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 dupa 3 vine 4 ete esti in sicily corleanco doaaaaaaaaaaaa si nu ma da nimeni afara >:) dupa 4 parca era 5 nu? :tiphat: era :> Imnul Sicily :D E evident ca Sicily au talent Doar aici e locul unde te regasesti Doar aici e locul unde poti spune ce gandesti Doar aici e locul unde poti pune accent Aici Sicily dovedesc ca au talent E greu sa faci tot ce iti place Si din pacate nu toti au posibilitate Sa arate ca au talent si indemanare Ca au vointa, incredere si multa rabdare Si trec peste Spun o poveste Ma intorc in istorie si vorbesc numai despre Tot ce s-a intamplat in guilda noastra Si acum toti din Sicily sa isi aminteasca Il avem pe Cougar primul bk full care A obtinut punctajul maxim si onoare Lucas regele Sicilian Lucas , Riky si Pooka maestri in PK Si ma gandesc Ca mai sunt multi despre care sa vorbesc Sm , Elfe , Mg si Dl as vrea sa mi-i amintesc Nu ma pot rezuma doar la o poezie Simple versuri din cap puse pe hartie Doar aici e locul unde te regasesti Doar aici e locul unde poti spune ce gandesti Doar aici e locul unde poti pune accent Aici Sicily dovedesc ca au talent Acum noua generatie e gata sa se afirme Noi talente, noi idei vor sa se exprime Suntem pregatiti Sicily sa iasa in fata Avem sansa sa ne indeplinim o speranta Fiecare sa arate ceea ce poate Ca Sicily e pregatit sa treaca peste toate Cu pasi mari mergem inainte Batem fierul cu rabdare acum cat e fierbinte Tine minte nu uita de unde ai plecat Arata ca ai talent si vei avea de castigat Nu te opri, poti fi cineva Doar acum, aici poate fi sansa ta Acum vreau sa inchei mandrindu-ma ca sunt Sicily-an Vreau sa arat ca am talent si stiu ceea ce spun Sicily iti multumesc ca m-ai crescut mare Si ca m-ai ajutat sa ma tin pe picioare Doar aici e locul unde te regasesti Doar aici e locul unde poti spune ce gandesti Doar aici e locul unde poti pune accent Aici Sicily dovedesc ca au talent . By Dydy,Crush haha am ce sa cant in poli
Lucian Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 doaaaaaaaaaaaa si nu ma da nimeni afara >:) n-a pomenit nimeni de asa ceva :D
corioneMG Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 doaaaaaaaaaaaa si nu ma da nimeni afara >:) n-a pomenit nimeni de asa ceva :D asa sper :wub:
AeliusMaximus Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Imnul Sicily :D E evident ca Sicily au talent Doar aici e locul unde te regasesti Doar aici e locul unde poti spune ce gandesti Doar aici e locul unde poti pune accent Aici Sicily dovedesc ca au talent E greu sa faci tot ce iti place Si din pacate nu toti au posibilitate Sa arate ca au talent si indemanare Ca au vointa, incredere si multa rabdare Si trec peste Spun o poveste Ma intorc in istorie si vorbesc numai despre Tot ce s-a intamplat in guilda noastra Si acum toti din Sicily sa isi aminteasca Il avem pe Cougar primul bk full care A obtinut punctajul maxim si onoare Lucas regele Sicilyan Lucas , Riky Biggles si Pooka maestri in PK Si ma gandesc Ca mai sunt multi despre care sa vorbesc Sm , Elfe , Mg si Dl as vrea sa mi-i amintesc Nu ma pot rezuma doar la o poezie Simple versuri din cap puse pe hartie Doar aici e locul unde te regasesti Doar aici e locul unde poti spune ce gandesti Doar aici e locul unde poti pune accent Aici Sicily dovedesc ca au talent Acum noua generatie e gata sa se afirme Noi talente, noi idei vor sa se exprime Suntem pregatiti Sicily sa iasa in fata Avem sansa sa ne indeplinim o speranta Fiecare sa arate ceea ce poate Ca Sicily e pregatit sa treaca peste toate Cu pasi mari mergem inainte Batem fierul cu rabdare acum cat e fierbinte Tine minte nu uita de unde ai plecat Arata ca ai talent si vei avea de castigat Nu te opri, poti fi cineva Doar acum, aici poate fi sansa ta Acum vreau sa inchei mandrindu-ma ca sunt Sicily-an Vreau sa arat ca am talent si stiu ceea ce spun Sicily iti multumesc ca m-ai crescut mare Si ca m-ai ajutat sa ma tin pe picioare Doar aici e locul unde te regasesti Doar aici e locul unde poti spune ce gandesti Doar aici e locul unde poti pune accent Aici Sicily dovedesc ca au talent . By Dydy,Crush sunt uimit si foarte foarte speriat