rhazek Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 tu esti prost sau doar te prefaci?? marsh la guilda ta ratatule nu ai ce posta aici. ma da ce-ai de te ataci asa? lasa omu sa faca reclama
Biggles Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 ma da ce-ai de te ataci asa? lasa omu sa faca reclama pai lam lasat... odata, a facut si adminu aseara reclama, ce e acia bar de negri? mai vazut tu pe mine sa postez la alte guilde?
rhazek Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 pai lam lasat... odata, a facut si adminu aseara reclama, ce e acia bar de negri? mai vazut tu pe mine sa postez la alte guilde? da nu te opreste nimeni, posteaza unde vrei
Lucian Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 meriti, meriti meriti sa te iubeeeeesc te voi iubi ca pe o zanaaaaa ca pe o zana din povesti cei mai frumosi copii din lumeeeeee doar tu poti sa-i daruiesti tu esti zana mea, tu esti zana meaaa pe nicio femeie jur ca nu te-as da nu am sa te dau, da' nu am sa te dau si toata viata mea cu tine am sa stauuuuu pentru razeca, cea mai femeie dintre femei.
Lucian Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 care-ati luat cocalari in guild ma ba nu stiu in plm dar nu stiu ce cauta hh la noi