rhazek Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=orbO9mnNbhY&feature=player_embedded#! :rofl2:
C9_1 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 :beer: nu mai joci deloc? am o prob cu dezarhivatu patch
i sin Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Craciun fericit si toate cele bune :beer: va spun de acuma ca nu stiu daca o sa intru maine Merry x-mas
Biggles Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 cica pe biggles nu se mai poate face nimik numai lexa poate sa ii schimbe pass, admini nu vor sa il schimbe.
rhazek Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Un tip intra intr-un magazin de arme si cauta vrand sa cumpere o pusca cu luneta. Vanzatorul vazand ca nu se hotaraste decide sa il ajute prezentandui cea mai precisa arma cu cea mai precisa luneta si ca sa il faca sa o cumpere il invita in spatele magazinului sa o probeze in camp deschis. -Vezi casa aia de acolo? e la... 4 km distanta e casa mea uite-te prin luneta si zimi ce vezi! -Vad o blonda desbracata care umbla prin casa -Da e nevasta mea si ei ii place sa stea goala in casa -Si mai vad si un barbat acolo -Ia sa vad? aaaa e instalatorul ala nenorocot il omor Auzi iti dau arma asta gratis daca cu douo gloante ii nimersti pe ia in cap si pe el in barbatie -Ok! zise omul nostru gandind ca face o afacere mai privi odata prin luneta si apoi zise -Cred ca pot sa o fac cu un singur glont
rhazek Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 La tara, un postas se duce cu corespondenta. La un moment dat, ajunge la o casa. Bate omul la usa, insa nu-i raspunde nimeni. Mai bate odata! Tot la fel. Se uita pe geam si vede, in casa, un barbat si o femeie, goi-pusca. Femeia era intinsa in pat, cu un deget in vagin si unul pe covor, iar barbatul pe covor, cu un deget in c*r si unul in acvariu. Contrariat, postasul mai bate, o data, la usa dar tot nu-i raspunde nimeni. Pleaca mai departe, la vecinul ciudatilor. Ajunge la vecin. Postasul: - Domnule, am fost la vecinii dumitale si uite ca am patit! si-i povesteste toata tarasenia. Vecinul: - A, pai, vecinii mei sunt surdo-muti si dumneata ai nimerit tocmai cand se certau! Postasul: - Cum, dom'le? Ca nu faceau nici un gest! Vecinul: - Pai, ea ii spunea lui: "Du-te-n p***a ma-tii si bate covoarele!" iar el ii spunea ei: "Ma pupi in c*r! Ma duc la peste!"! Seful de sectie ii strange pe gabori, la un loc. Seful: - Bai, maine sa veniti imbracati frumos, ca mergem la "Nunta lui Figaro"! A doua zi, vin politistii toti, imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori. Cand ii vede seful de sectie, se ia cu mainile de cap. Seful: - Ma, idiotilor! Nu mergem la nunta, propri...u-zis! "Nunta lui Figaro" este o opera, maaa! Teatru, opereta, intelegeti?! Gaborii: - Si ce te superi asa, sefu'? Dumneata, cand ai venit la "Lacul Lebedelor" cu unditele, noi am zis ceva?