Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

Un tip intra intr-un magazin de arme si cauta vrand sa cumpere o pusca cu luneta. Vanzatorul vazand ca nu se hotaraste decide sa il ajute prezentandui cea mai precisa arma

cu cea mai precisa luneta si ca sa il faca sa o cumpere il invita in spatele magazinului sa o probeze in camp deschis.

-Vezi casa aia de acolo? e la... 4 km distanta e casa mea uite-te prin luneta si zimi ce vezi!

-Vad o blonda desbracata care umbla prin casa -Da e nevasta mea si ei ii place sa stea goala in casa -Si mai vad si un barbat acolo -Ia sa vad?

aaaa e instalatorul ala nenorocot il omor Auzi iti dau arma asta gratis daca cu douo gloante ii nimersti pe ia in cap si pe el in barbatie

-Ok! zise omul nostru gandind ca face o afacere mai privi odata prin luneta si apoi zise -Cred ca pot sa o fac cu un singur glont

Posted

La tara, un postas se duce cu corespondenta.

La un moment dat, ajunge la o casa.

Bate omul la usa, insa nu-i raspunde nimeni. Mai bate odata! Tot la fel.

Se uita pe geam si vede, in casa, un barbat si o femeie, goi-pusca.

Femeia era intinsa in pat, cu un deget in vagin si unul pe covor, iar barbatul pe covor, cu un deget in c*r si unul in acvariu.

Contrariat, postasul mai bate, o data, la usa dar tot nu-i raspunde nimeni.

Pleaca mai departe, la vecinul ciudatilor.

Ajunge la vecin.

Postasul: - Domnule, am fost la vecinii dumitale si uite ca am patit! si-i povesteste toata tarasenia.

Vecinul: - A, pai, vecinii mei sunt surdo-muti si dumneata ai nimerit tocmai cand se certau!

Postasul: - Cum, dom'le? Ca nu faceau nici un gest!

Vecinul: - Pai, ea ii spunea lui: "Du-te-n p***a ma-tii si bate covoarele!" iar el ii spunea ei: "Ma pupi in c*r! Ma duc la peste!"!

Seful de sectie ii strange pe gabori, la un loc.

Seful: - Bai, maine sa veniti imbracati frumos, ca mergem la "Nunta lui Figaro"!

A doua zi, vin politistii toti, imbracati la costume, cu neveste, copii, cadouri, flori.

Cand ii vede seful de sectie, se ia cu mainile de cap.

Seful: - Ma, idiotilor! Nu mergem la nunta, propri...u-zis! "Nunta lui Figaro" este o opera, maaa! Teatru, opereta, intelegeti?!

Gaborii: - Si ce te superi asa, sefu'? Dumneata, cand ai venit la "Lacul Lebedelor" cu unditele, noi am zis ceva?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...