Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

dap.

am schimbat calc si acum iau jocul :( dureaza putin, dar revin

papuk tre sa intelegi ca viteza la net e direct proportionala cu intaltimea...si deh... xDDDddd

Posted

papuk tre sa intelegi ca viteza la net e direct proportionala cu intaltimea...si deh... xDDDddd

viteza de la net e foarte buna, doar ca imi da o eroare cand incerc sa extrag jocu'...

New pupil: estipiscotxD ! :sef:

Posted

14-03-2009 13:00 -> MuOnline LM S1 rar - 222MB

14-03-2009 13:00 -> MuOnline LM S1 zip - 283MB

ia pe ala cu ZIP, ala cu RAR are ceva defect :)

Posted

xD s-a lansat bitdefender 2010 beta xD daca vreti puteti sa va bagati in campania de beta, vi-l instalati, gasiti buguri, prostii, ca se blocheaza sau mai stiu eu ce, puneti bugul pe site si puteti castiga un eeepc, o consola wii sau un ipod touch + licente bit defender xDDDDddddd

/\ reclama lol

Posted

xD s-a lansat bitdefender 2010 beta xD daca vreti puteti sa va bagati in campania de beta, vi-l instalati, gasiti buguri, prostii, ca se blocheaza sau mai stiu eu ce, puneti bugul pe site si puteti castiga un eeepc, o consola wii sau un ipod touch + licente bit defender xDDDDddddd

/\ reclama lol

:banned:

Posted

ba mie imi place ideea, oricum nu cred ca m-as baga de lene. dar chiar sunt sanse xd plus ca aveti acolo un plan de test cu ce tre sa faceti,,,si btw e plin de buguri inca...deci aveti ce gasi :)) deci cine se plictiseste si n-are ce face poa sa se bage :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...