ecks_ecks Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Sa te vad :). Florin sunt... deci ma uitate la Incer Digital si ai sa intelegi multe lucruri pe care altii nici nu au habar....si se mai cred si rutunzi pe deasupra.....are vre-o 2 h documentaru-l....ai sa vezi si cine fac OZN-Urile =cei de la BMW ...si cine detine toate izvoarele din lume =Coca-Cola...si ce o sa se intample peste vreo cativa ani in lumea asta..
Aglaia Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Florin sunt... deci ma uitate la Incer Digital si ai sa intelegi multe lucruri pe care altii nici nu au habar....si se mai cred si rutunzi pe deasupra.....are vre-o 2 h documentaru-l....ai sa vezi si cine fac OZN-Urile =cei de la BMW ...si cine detine toate izvoarele din lume =Coca-Cola...si ce o sa se intample peste vreo cativa ani in lumea asta.. Alea sunt abureli de 2 lei. Pe discursuri de genul s-au format grupari precum adventistii, Biserica de a nshpea zi s.a.m.d. Si Coca-Cola nu detine monopolul izvoarelor, doar cumpara. Nimeni nu e indeajuns de prost (nimeni mare) ca sa iroseasca bani pe izvoare ca sa cumpere teren. Cat despre BMW, firma e cunoscuta ca una de top cu tehnologie moderna. Nu e decat paranoia cuiva ca BMW face ozn-uri :)).
Lucian Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 cine fac OZN-Urile =cei de la BMW ... pai la ce masini misto fac cred si eu ca-s de pe alta planeta desi x6 ala e prost rau de tot. cred ca a fost facut de un extraterestu repetent crezi si-n dumnezeu tu nu? pe aceeasi nota, pentru o si mai vasta cultura generala, va puteti uita si la dumbo
i sin Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Alea sunt abureli de 2 lei. Pe discursuri de genul s-au format grupari precum adventistii, Biserica de a nshpea zi s.a.m.d. Si Coca-Cola nu detine monopolul izvoarelor, doar cumpara. Nimeni nu e indeajuns de prost (nimeni mare) ca sa iroseasca bani pe izvoare ca sa cumpere teren. Cat despre BMW, firma e cunoscuta ca una de top cu tehnologie moderna. Nu e decat paranoia cuiva ca BMW face ozn-uri :)). Pai si eu fac ozn-uri :)
ecks_ecks Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Alea sunt abureli de 2 lei. Pe discursuri de genul s-au format grupari precum adventistii, Biserica de a nshpea zi s.a.m.d. Si Coca-Cola nu detine monopolul izvoarelor, doar cumpara. Nimeni nu e indeajuns de prost (nimeni mare) ca sa iroseasca bani pe izvoare ca sa cumpere teren. Cat despre BMW, firma e cunoscuta ca una de top cu tehnologie moderna. Nu e decat paranoia cuiva ca BMW face ozn-uri :)). asta sa o crezi u ma Pooka .. acolo omul ala are dovezi clare TOP SECRET precum ca ce-i de la BMW fac OZN-uri....nici decum k exista Allien sau ... cat despre Coca-Cola este adevarat detin 90% din izvoare , si deja este formata o grupare New Age ... in America...vor k toti oameni sa creada in cultura lor de cacat ... , dar nu e prea posibil , k in Rusia mare majoritate sunt ortodoxi ...deci o sa fie intr-un final WAR !! si atunci sa vezi focuri de artificii .. - Patronul de la Coca-Cola este in gruparea NEW AGE (gen adventisti) care cumpara toate izvoarele din lume , k intr-un final sa detina el toata apa din lume....EXEMPLU : Intri in NEW AGE iti dau apa ....Nu intri MOri de Sete ...eu zic sa te uiti la tot documentaru-l are vreo 2h (cap-coada) si dupa discutam :) P.S.-cel care a facut acest documentar e Rus =Ortodox...uite aici link cu documentaru-l http://video.google.com/videoplay?docid=2104042274449664707#
Lucian Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 =))))) WAR!! ORTODOCSI BA 4 CLASE si mai zice lumea de ce-s eu rau PLIN DE RETARDATI
i sin Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Tu faci si cuburi din ciorba. LOOL Nuba :) @lucian esti rau :(