Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

-_-

nu m-am mai uitat de mult la nici un serial

decat pe pro tv la 23:00 two and a half men :D

cred ca ar fi cazul sa termin si eu lostu :-? dar nu mai stiu unde am ramas

Eu mai am 4 episoade, parca.

Ma enerveaza fazele pe care le lasa in pom :(. De abia astept sa vad daca sunt morti sau nu :).

Posted

Eu am inteles asa: insula este locul unde echilibrul lumii este mentinut. Jack si ceilalti nu au murit cand s-au prabusit. Faza de la sfarsit care iti da de inteles 90% ca ei erau morti inca de cand s-a prabusit avionul e anulata de urmatoarele:

- prea multi oameni au venit din afara insulei

- Jacob a interactionat (precum si alte persoane de pe insula) cu ceilalti in afara insulei

- Christian zicea asa: Raiul este mediul in care respectiva persoana s-a simtit cel mai bine in viata, cea mai frumoasa perioada a vietii lui

- Raiul aratat era al lui Jack si nu unul comun

Posted

Wtf that means ?

Stiu, dar mai bine puneai Diabolik_01 ;/.

Cu cat citesti mai mult nick-ul, cu atat te departeaza de faptul ca ar insemna Diabolik :-??.

Posted

Eu am inteles asa: insula este locul unde echilibrul lumii este mentinut. Jack si ceilalti nu au murit cand s-au prabusit. Faza de la sfarsit care iti da de inteles 90% ca ei erau morti inca de cand s-a prabusit avionul e anulata de urmatoarele:

- prea multi oameni au venit din afara insulei

- Jacob a interactionat (precum si alte persoane de pe insula) cu ceilalti in afara insulei

- Christian zicea asa: Raiul este mediul in care respectiva persoana s-a simtit cel mai bine in viata, cea mai frumoasa perioada a vietii lui

- Raiul aratat era al lui Jack si nu unul comun

e partial corecta teoria aia de a scris-o money, doar ca n-au murit cand s-a prabusit avionul. cand christian a zis ca timpul e irelevant, s-a referit la lumea aia paralela. toti cei aflati acolo au murit in timpuri diferite in lumea reala. dovada e discutia lui hurley cu ben in lumea paralela cand ii zice "you were a great number 2" sau cand ii zice kate lui jack "i've missed you" (era probabil prima oara cand il revedea dupa ani de zile), indicand ca hurley si cu ben si-au trait viata pe insula iar kate undeva departe de insula si au murit la mult timp dupa jack. de asta se aflau toti in lumea paralela in acelasi timp.

asta explica si bine cunoscuta fraza "the island's not done with you". de indata ce insula ii facea sa se simta impliniti, mureau si puteau pasi in lumina in viata paralela. le dadea un sens in viata fiecaruia si curajul necesar sa accepte moartea fara regretul ca au trait degeaba. desi nu mi-am dat seama inca ce-a realizat fiecare sa se simta impliniti...

charlie -> a murit cu gandul ca o salveaza pe claire. s-a eliminat plot hole-ul, asa-i blk?

jack -> a murit cu gandul ca i-a salvat pe cei din avion si ca insula e in siguranta.

juliet -> a murit fericita ca si-a gasit sufletul pereche (not sure).

la restul mai am teorii da-s cam naspa si nu merita expuse. mai ziceti si voi...

apropo, ben n-a intrat in biserica fiindca mai avea ceva de facut pe insula. cine stie, poate in lumea reala se afla intr-o lupta alaturi de hurley cu alti invadatori. acolo hurley a murit si ben lua cafteala de la cineva, fapt care i-a permis sa patrunda in lumea paralela. si da, pot face asta. dovada e juliet cand a zis inainte sa moara "it worked". va intrebati de ce a zis asta cand evident n-a mers nimic chiar daca a bubuit bomba? fiindca ea se afla in lumea paralela cu sawyer si acel "it worked" se referea la automatul de unde si-a luat sawyer ciocolata.

ce zic eu e adevarul absolut

insula era reala, nu era un mediu imaginar

puteti discuta ce vreti mai departe, oricum va inselati

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...