designer Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 :) tu esti gm numai fiindca n-a avut neo cui sa lase guilda pentru mine esti doar o lepra, la fel cum ai fost si pentru HH fa-ma sa ma reapuc :P
Aglaia Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 :) tu esti gm numai fiindca n-a avut neo cui sa lase guilda pentru mine esti doar o lepra, la fel cum ai fost si pentru HH fa-ma sa ma reapuc :P Cum, necum, am ajuns si nu am cerut ci mi s-a propus. Iar mananci rahat :)? Altceva stii sa faci? Normal ca tot spun ca mananci "surprize maro" cand numai asta stii. Habar n-ai ce a fost in HH dar vorbesti sa te bagi in seama. Si daca te reapuci, ce? De la mine nu vezi "Yes" la /guild, de asta poti sa fii sigur :). N-ai stiut sa-ti vezi lungul nasului, n-ai stiut sa te opresti si tot tu imi ceri socoteala ca "ti-am interzis" sa postezi aici dupa ce ti s-a zis in repetate randuri sa incetezi?
designer Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Cum, necum, am ajuns si nu am cerut ci mi s-a propus. Iar mananci rahat :)? Altceva stii sa faci? Normal ca tot spun ca mananci "surprize maro" cand numai asta stii. Habar n-ai ce a fost in HH dar vorbesti sa te bagi in seama. Si daca te reapuci, ce? De la mine nu vezi "Yes" la /guild, de asta poti sa fii sigur :). N-ai stiut sa-ti vezi lungul nasului, n-ai stiut sa te opresti si tot tu imi ceri socoteala ca "ti-am interzis" sa postezi aici dupa ce ti s-a zis in repetate randuri sa incetezi? ti s-a propus fiindca n-a vrut cata si n-avea cui altcuiva s-o lase :)) cred ca erai ultima pe lista si stiu ce-a fost in HH. faceai pe sefa cand nu era cazul si nu te suporta nimeni :D nu tre sa vad "yes" de la tine, alta era ideea :P si nu-ti cer socoteala ca nu mai pot posta aici dupa cum vezi...inca o fac si am s-o fac mereu
Aglaia Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 La Multi Ani Lexa Multumesc :)! ti s-a propus fiindca n-a vrut cata si n-avea cui altcuiva s-o lase :)) cred ca erai ultima pe lista si stiu ce-a fost in HH. faceai pe sefa cand nu era cazul si nu te suporta nimeni :D nu tre sa vad "yes" de la tine, alta era ideea :P si nu-ti cer socoteala ca nu mai pot posta aici dupa cum vezi...inca o fac si am s-o fac mereu Nu intelegi treaba :). E si normal ca sa apeleze la cei vechi. Tu nu intelegi alta treaba: cei vechi la care se gandea l-au directionat catre mine :). Si, nu, nici macar un pic nu stii ce a fost in HH. De ce Lance nu zice cum ma facea posta? E la fel de las cum era si in HH. Asta a fost singura mea greseala, ca luam atitudine pe baza spuselor gm-ilor (deh, eram asistenta 8-|), gm-ii si "za old ones" imi cantau in struna ca asa si asa iar cand incepeau sa se sparga oalele ramaneam ca proasta singura iar cei care conduceau si ei ma indrumau ce sa fac si aprobau taceau ca niste lasi. Da, asta a fost greseala mea, ca m-am implicat prea mult si mi-a pasat prea mult dar cea mai mare greseala a fost ca m-am lasat folosita ca intermediara. Nu ca faceam eu pe sefa. O faci pentru ca inca te las si nu sunt absurda. Daca citeai atentionarile alea inainte de a-ti lua suspend scria clar: iti vezi de treaba ta sau nu mai postezi aici.
designer Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 deci pe scurt "am fost proasta si am facut niste lucruri care au facut pe toti sa ma urasca" daca asta nu te face lepra guildei eu nu mai am nimic de zis apoi ti-ai gasit bine mersi un loc aici. norocul tau ca nu mai jucau anumite persoane care nu te vroiau iti zic eu unde ai gresit la HH? ai facut prea mult pe hitler. ca ii ascultai pe altii nu e o scuza de asta eu am avut succes pe 97d, nu eram ratat HH o duce bine de cand nu mai esti tu btw si daca-l conving eu pe neo ca e mai bine sa ma lase pe mine gm, primul lucru care-l fac e sa iti sterg impresiile alea :) auzi...nu-mi da ea mie "yes" la /guild, ce funny :)
Aglaia Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 deci pe scurt "am fost proasta si am facut niste lucruri care au facut pe toti sa ma urasca" daca asta nu te face lepra guildei eu nu mai am nimic de zis apoi ti-ai gasit bine mersi un loc aici. norocul tau ca nu mai jucau anumite persoane care nu te vroiau iti zic eu unde ai gresit la HH? ai facut prea mult pe hitler. ca ii ascultai pe altii nu e o scuza de asta eu am avut succes pe 97d, nu eram ratat HH o duce bine de cand nu mai esti tu btw si daca-l conving eu pe neo ca e mai bine sa ma lase pe mine gm, primul lucru care-l fac e sa iti sterg impresiile alea :) auzi...nu-mi da ea mie "yes" la /guild, ce funny :) Ma, cu cine crezi tu ca vorbesti aici :)? Pe cine crezi ca incerci sa impresionezi? Esti chiar prost? Chiar atat de prost esti incat iti permiti sa vorbesti despre intamplari la care nu ai participat? Cred ca, din cate spui. Si n-am facut pe Hitler, doar mergeam pe baza regulamentului. Pun pariu ca nici nu stii cum multi ziceau ca nu e regulament si alte chestii si strigau spre altii ca de ce nu respecta regulamentul iar cand se aplica lor faceau gura. Taci naibii daca nu stii. Nici macar nu stii cum a inceput alianta HH pe sezonul asta. Ma lasi cu aburelile cu gm :)? Spune ca te roade ca am devenit gm. Sunt gm cu cateva zile inainte de a se isca cearta si nu ti-am scos-o in fata. Daca aveam impresii te sutam din prima. Nu te mai da lovit, nu te mai da mironosita ca nu te prinde. Taci si inghite. LE: nu, nu e funny ci chiar nu-ti iei acceptul :).
Aglaia Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Si, in plus, cine te-a prostit ca e o competitie de imi "etalezi" ce ai facut tu cand ai fost gm? Nici nu ma intereseaza. Ma intereseaza doar sa duc mai departe si sa mentin ce a inceput rhazek si neo.
designer Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 detaliile sunt detalii nu te-a suportat nimeni la HH, toti se certau cu tine, nu mai esti acolo ce mai vrei? regulament intr-o guilda...vai de capul tau imi aduc aminte ca imi cadeau dintii de ras cand vedeam ce regulament si ce strictete ai impus tu acolo. am si zis ca o sa fie un mare fail ca sa stii si tu, eu nu stiu sa fi avut sicily vreodata un regulament propriu zis. ne-am ghidat intotdeauna dupa bunul simt si de asta am avut succes certuri erau, dar nu le rezolvam cu prostii gen "stii regumanentul, scrie clar la punctul 4.3.5, out" =)) pe mine ma doare mai mult de guilda si de faptul ca e o lepra GM. o duci spre pierzanie cum ai facut cu HH cand erai doar membru nu ma interesa asa mult, imi ajungea sa imi bat joc de tine pe forum cum am facut dintotdeauna :PPP dar acum...ramane de vazut :)
Aglaia Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 detaliile sunt detalii nu te-a suportat nimeni la HH, toti se certau cu tine, nu mai esti acolo ce mai vrei? regulament intr-o guilda...vai de capul tau imi aduc aminte ca imi cadeau dintii de ras cand vedeam ce regulament si ce strictete ai impus tu acolo. am si zis ca o sa fie un mare fail ca sa stii si tu, eu nu stiu sa fi avut sicily vreodata un regulament propriu zis. ne-am ghidat intotdeauna dupa bunul simt si de asta am avut succes certuri erau, dar nu le rezolvam cu prostii gen "stii regumanentul, scrie clar la punctul 4.3.5, out" =)) pe mine ma doare mai mult de guilda si de faptul ca e o lepra GM. o duci spre pierzanie cum ai facut cu HH cand erai doar membru nu ma interesa asa mult, imi ajungea sa imi bat joc de tine pe forum cum am facut dintotdeauna :PPP dar acum...ramane de vazut :) Cum sa nu conteze detaliile? Ajuta la concluzionare. Ce capatana poti avea de tragi concluzii fara detalii? Esti vreun mindfreak si nu stiam? Esti vreun nepot de-al mamei Omida? Ce regulament pus de mine, bai baiatule? Stii cine l-a facut? Stii cine zicea ca trebuie respectat? De fapt, nici nu stiu de ce iti mai raspund ca mintea ta de inapt tot va crede ce ii convine si nu ceea ce se intampla. Intr-adevar, esti genial si te-ai ridicat in ochii altora crezand ca faci misto :right:. Cred ca esti mandru peste poate de tine ca ai reputatie de mistocar. Ramane de vazut ce? Vezi ca nu raspund bine la amenintari :).
designer Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Vezi ca nu raspund bine la amenintari :). eu am auzit ca stai intr-un cartier de tigani (posibil rahova) si ca a trebuit sa fii amanta unora din ei ca sa nu si-o ia sotul tau pe cocoasa :)))))))))) daca asa raspunzi la amenintari sa stii ca nu ma supar :)))) am uitat ce-ai mai scris, m-a luat rasul la fraza asta :))))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Lexo la multi ani ! @ BTW tu si Lucian daca v-ati intalni in RL v-ati impreuna doua zile si doua nopti pe sistem asa :)) Just saying ... don't kill the man , you can bring down the statement ....just don't kill the man :P
Guest SouthBoy_Lucyo Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Buna Narci :D Cum e vremea pe litoral?
Narcisa Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 acum e bine, dar nu e soare :( ieri a plouat de'a rupt, a inundat constanta
Aglaia Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 :)))))))))) daca asa raspunzi la amenintari sa stii ca nu ma supar :)))) am uitat ce-ai mai scris, m-a luat rasul la fraza asta :)))) Daca vrei sa mai postezi aici, nu mai fabula. Ia-o ca pe un avertisment, ca pe ce vrei. Cum mai vad atacuri din partea ta catre oricine, pa-pa! I sing, you dance :)! Multumesc pentru urari.
huSt Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 fa-ma sa ma reapuc :P de cand vroiam sa vad astaaa :D @hi narci
rhazek Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 nu mai terminati odata? ma luci, cei vechi care joaca acum, inclusiv neo (george si gino), au ales-o pe lexa ca gm, ei stiu mai bine ce e in joc nu poti tu sa vii dupa 1-2 ani sa le zici lor ca-s prosti ca nu ai pe ce sa te bazezi ai ceva cu lexa...ok dar din moment ce n-ai mai intrat in joc de vreun an, nici macar caracter n-ai in guilda, nu poti sa vii si sa ridici pretentii ca tu de fapt esti certat cu x sau y. pe dbu asta au fost si perioade bune si rele, lexa a trecut prin toate. mai multe detalii iti pot da lucas, neo, geo si cougar iar tu lexa, de cateva zile esti gm si aceeasi atitudine o ai, nu poti sa aplanezi deloc o cearta. de atata timp te certi cu luci, ai castigat ceva din asta? de fapt, de fiecare data cand te-ai certat cu cineva, ai castigat ceva vreodata? ma, inteleg ca e un joc si ca nu prea va pasa de ce se intampla pe aici si ce consecinte au anumite chestii pe care le faceti/ziceti, e normal, dar si aici exista limite. mai opriti-va
Narcisa Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 de cand vroiam sa vad astaaa :D @hi narci olla hust :kiss: rhaz calmeaza'te :hug:
Aglaia Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 iar tu lexa, de cateva zile esti gm si aceeasi atitudine o ai, nu poti sa aplanezi deloc o cearta. de atata timp te certi cu luci, ai castigat ceva din asta? de fapt, de fiecare data cand te-ai certat cu cineva, ai castigat ceva vreodata? Am inteles asta si ti-am luat in considerare sfatul. In joc zici ca-s Frank din Seinfeld, "SERENITY NOW!!!" si nu ma mai cert dar aici deja asta a intrecut orice masura. Chiar asa de greu e sa-si vada de treaba lui :)?