designer Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 eu nu vreau sa ma cert cu tine pai nici eu Neata! :P beware of gypsies :P
Aglaia Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 aici nu mai avem voie sa postam? :-? Nu inteleg de ce cauti nod in papura :). Stii foarte bine de ce a luat suspend. Eu afk, Geo da beep daca e razie, las numarul pe party.
designer Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 aici nu mai avem voie sa postam? :-? :D tu ai eu n-am :((
Narcisa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Nu inteleg de ce cauti nod in papura :). Stii foarte bine de ce a luat suspend. Eu afk, Geo da beep daca e razie, las numarul pe party. :) ai si tu dreptatea ta, dar mi s'a parut aiurea faza in care i'ai aratat lu' dexi ca "tu esti sefa", ca tu esti noul gm la sicily.... adica daca vrei tu el nu mai posteaza aici?
designer Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 :) ai si tu dreptatea ta, dar mi s'a parut aiurea faza in care i'ai aratat lu' dexi ca "tu esti sefa", ca tu esti noul gm la sicily.... adica daca vrei tu el nu mai posteaza aici? :(( nu mai am voie sa postez aici :(( mi-e dor sa postez aici :((
designer Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 da vreau sa postez si eu la sicily :DDD ma duc sa ma culc :|
Aglaia Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 :) ai si tu dreptatea ta, dar mi s'a parut aiurea faza in care i'ai aratat lu' dexi ca "tu esti sefa", ca tu esti noul gm la sicily.... adica daca vrei tu el nu mai posteaza aici? Da, daca vreau eu nu mai posteaza dar nu mai interpreta lucrurile. Dupa cum ai vazut i-am atentionat de 3 ori, dar ei nu au incetat. Tot eu sunt vina, nu 8-|?
Aglaia Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Sicily e reprezentativa prin neo si rhazek. Daca tu crezi ca badaranismul e cel ce reprezinta Sicily atunci nu stii ce inseamna Sicily :).
Narcisa Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Da, daca vreau eu nu mai posteaza dar nu mai interpreta lucrurile. Dupa cum ai vazut i-am atentionat de 3 ori, dar ei nu au incetat. Tot eu sunt vina, nu 8-|? n'am zis ca e vina ta, am zis ca si tu ai dreptatea ta singura chestie care m'a deranjat ti'am zis'o. stii, e cam aiurea sa impui cuiva care a facut parte dintr'o guilda pe cand tu nici nu jucai mu, sa nu mai posteze Sicily e reprezentativa prin neo si rhazek. Daca tu crezi ca badaranismul e cel ce reprezinta Sicily atunci nu stii ce inseamna Sicily :). daca o luam asa, e reprezentativa prin mai multe persoane care au facut'o asa cunoscuta cum e acum, Pupak, Raziel, OELFA, Catalyn...si multi altii nu stiu ce insemna sicily? nu stiu ce'a ajuns sicily acum, sincer nici nu'mi pasa, dar te asigur eu ca in old sicily era de 1000 de ori mai bine si mai mult respect ca acum
Aglaia Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 n'am zis ca e vina ta, am zis ca si tu ai dreptatea ta singura chestie care m'a deranjat ti'am zis'o. stii, e cam aiurea sa impui cuiva care a facut parte dintr'o guilda pe cand tu nici nu jucai mu, sa nu mai posteze Si ce vrei sa-i fac daca nu stie sa se poarte? Are vreo legatura cu Sicily de 1 an? Asta ma mascareste si gata il las in pace pentru ca e "old Sicily"? Sa stii ca nu gandesti bine. Poti intreba pe rhazek, neo si iti vor da acelasi raspuns: oricine nu isi stie limita paraseste comunitatea Sicily, indiferent de cine e. Eu nu inteleg de ce vorbesti de ce se intampla sau ce e Sicily in joc si spui ca e de 1000 de ori mai bine daca chiar tu spui ca nu stii cum e acum. Nu spun ca e raiul pe pamant sau ca intrece ceva / pe cineva. Fiecare perioada a fost aparte, nu cred ca se poate compara. Am depus destula munca, devotament pentru Sicily. Nu-mi spune mie cat a facut Lucian sau eu daca nu stii implicatiile de ambele parti :).