Aglaia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ultima oara cand va mai zic: 1. Nu mai mancati rahat. 2. Nu mai postati aici. Alegeti.
Lucian Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 hmmm cred ca o sa te mai intreb o data daca ai fost maltratata :D :P stai in rahova?
i sin Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ultima oara cand va mai zic: 1. Nu mai mancati rahat. 2. Nu mai postati aici. Alegeti. pls doar nu-l chema pe rhazec sa ma dea afara :\ acu inteleg io de ce esti tu rasista... sechele...
Aglaia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 hmmm cred ca o sa te mai intreb o data daca ai fost maltratata :D :P stai in rahova? Nici macar nu stii unde stau dar vorbesti de parca ai avea un bol magic 8-|. pls doar nu-l chema pe rhazec sa ma dea afara :\ acu inteleg io de ce esti tu rasista... sechele... Nu-i nevoie: http://www.linkmania.ro/s2/guilds/index.php?pagina=52&ord=1
i sin Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Nici macar nu stii unde stau dar vorbesti de parca ai avea un bol magic 8-|. Nu-i nevoie: http://www.linkmania.ro/s2/guilds/index.php?pagina=52&ord=1 ferentari..
Guest Kamikaze Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 pai n-am zis ca stiu unde stai am presupus ca rahova ca am auzit ca acolo sunt ceva tigani :DDD vad ca nu negi chestia deci e un dram de adevar
i sin Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 pai n-am zis ca stiu unde stai am presupus ca rahova ca am auzit ca acolo sunt ceva tigani :DDD vad ca nu negi chestia deci e un dram de adevar un kg de adevar poate :)) si carnos
Guest Kamikaze Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 aglaia? doresc sa te ajut spune-mi ce ti-au facut animalele alea
Aglaia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 2 tampiti :). Treaba voastra, daca vreti sa mai postati aici va recomand sa incetati cu prostiile :).
i sin Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 2 tampiti :). Treaba voastra, daca vreti sa mai postati aici va recomand sa incetati cu prostiile :). POFTIM? de 5 ori pe zi? fiecare? oau
LuckyShot Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 lexo, nu mai posta jeguri in lostSOUL ca eu n-am zis nimic aici si nu-i mai lua apararea celeilalte legume in topicul ala. daca ai ceva de spus, te invit si pe tine alaturi de adalet sa va vad si eu ce va poate pielea aia pestrita in realitate. si apropo, de ce ai pus-o pe adalet sa-l posteze pe lucian? ti-era jena s-o faci cu mana ta? in plus, tu stii bine ca ce-a zis lucian e adevarat pentru ca tu cu gura ta ai recunoscut asta. altadata ai grija cui iti impartasesti secretele, desi la cate minciuni ai adunat in colectia ta, si asta o fi tot o gogoneata.
LuckyShot Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 lexo, nu mai posta jeguri in lostSOUL ca eu n-am zis nimic aici si nu-i mai lua apararea celeilalte legume in topicul ala. daca ai ceva de spus, te invit si pe tine alaturi de adalet sa va vad si eu ce va poate pielea aia pestrita in realitate. si apropo, de ce ai pus-o pe adalet sa-l posteze pe lucian? ti-era jena s-o faci cu mana ta? in plus, tu stii bine ca ce-a zis lucian e adevarat pentru ca tu cu gura ta ai recunoscut asta. altadata ai grija cui iti impartasesti secretele, desi la cate minciuni ai adunat in colectia ta, si asta o fi tot o gogoneata.
Aglaia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 lexo, nu mai posta jeguri in lostSOUL ca eu n-am zis nimic aici si nu-i mai lua apararea celeilalte legume in topicul ala. daca ai ceva de spus, te invit si pe tine alaturi de adalet sa va vad si eu ce va poate pielea aia pestrita in realitate. si apropo, de ce ai pus-o pe adalet sa-l posteze pe lucian? ti-era jena s-o faci cu mana ta? in plus, tu stii bine ca ce-a zis lucian e adevarat pentru ca tu cu gura ta ai recunoscut asta. altadata ai grija cui iti impartasesti secretele, desi la cate minciuni ai adunat in colectia ta, si asta o fi tot o gogoneata. Stai linisita, nu te ataca, ca nu te-am jignit. Doi la mana: femeie, n-ai tu treaba cu ce inseamna cu realitatea "de strada". Trei la mana: nu am pus-o nicicum sa il posteze pe Lucian. Ea singura a facut-o. Mai bine te intrebi ce e intre Lucian si ea. Patru la mana: am gresit, mi-am dat drumul la gura dar asupra unui singur lucru, expus gresit aici si inflorit de altele. Acum se vede cine e Lance :).
Guest Anonim5 Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Patru la mana: am gresit, mi-am dat drumul la gura dar asupra unui singur lucru, expus gresit aici si inflorit de altele. Acum se vede cine e Lance :). deci ai fost cu juma' de cartier iar eu te-am facut sa recunosti O_O sef si nu de la lance am aflat
Sensini Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 lexa deci acum fara misto eu am auzit ca stai intr-un cartier de tigani (posibil rahova) si ca a trebuit sa fii amanta unora din ei ca sa nu si-o ia sotul tau pe cocoasa true / false??? ????? nu-i gluma ieftina, chiar vreau sa vad cat de ieftina esti tu :D acuma nu pot sa nu ma intreb... copilul este al tau sau al lui guta?!?! cum poti sa stii cu certitudine cand ti-a umblat un sfert de cartier la pasarica? :DDD ai folosit prezervativ sau au fost nesimtiti si au insistat s-o faceti fara? sotul tau avea voie sa se uite?! dupa atata futai ce ti-ai primit eu cred ca nu te superi daca vin si eu cu pante nu? putem direct sau trebuie sa va amenintam intai? :DDD eu nu-s asa dotat ca niggaz aia cu care te-ai obisnuit dar sunt increzator in mine si cred ca ne putem distra impreuna rog seriozitate poti raspunde aici sau pe pm, dar nu cred ca mai esti tu rusinoasa si o s-o faci direct aici :P ma eu nu mananc rahat eu am auzit ca TU cu gura ta ai zis asta ca ai fost maltratata chiar n-as face glume d-astea ieftine, eu mereu ma leg de cineva daca am motive bune acum intind coarda fiindca na...e un motiv foarte bun sa intind coarda deci cum e? te-au maltratat aia? SI NU MA DA AFARA DIN TOPIC PLSSSS o doamne...:gives: hmmm cred ca o sa te mai intreb o data daca ai fost maltratata :D :P stai in rahova? lucian cont suspendat 30 de zile
Sensini Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 hahahahah, eu nu ma bag pana nu vad o poza reala uite si un quiz pentru tine http://www.google.ro/images?hl=ro&source=imghp&q=tigani&gbv=2&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai= ghiceste tatal :) ok papa tu :| ti-au ramas sechele? ca am uitat sa intreb :) pls doar nu-l chema pe rhazec sa ma dea afara :\ acu inteleg io de ce esti tu rasista... sechele... ferentari.. si de cate ori POFTIM? de 5 ori pe zi? fiecare? oau dinamovist cont suspendat 30 de zile din aceleasi motive ca si lucian nu accept astfel de nesimtire pe forum, motivele nu ma intereseaza.