Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

Da. Cel mai cunoscut film din seria cu bibliotecarul e cel cu Sfantul Graal, parca.

Serialul a fost cam slabut. Prea a dat-o-n Indiana Jones :).

Posted

lexa

deci acum fara misto

eu am auzit ca stai intr-un cartier de tigani (posibil rahova) si ca a trebuit sa fii amanta unora din ei ca sa nu si-o ia sotul tau pe cocoasa

true / false???

?????

nu-i gluma ieftina, chiar vreau sa vad cat de ieftina esti tu :D

Posted

acuma nu pot sa nu ma intreb...

copilul este al tau sau al lui guta?!?! cum poti sa stii cu certitudine cand ti-a umblat un sfert de cartier la pasarica? :DDD

Posted

lexa

deci acum fara misto

eu am auzit ca stai intr-un cartier de tigani (posibil rahova) si ca a trebuit sa fii amanta unora din ei ca sa nu si-o ia sotul tau pe cocoasa

true / false???

?????

nu-i gluma ieftina, chiar vreau sa vad cat de ieftina esti tu :D

merita PIN

cra cra :)

Posted

ai folosit prezervativ sau au fost nesimtiti si au insistat s-o faceti fara?

sotul tau avea voie sa se uite?!

dupa atata futai ce ti-ai primit eu cred ca nu te superi daca vin si eu cu pante nu? putem direct sau trebuie sa va amenintam intai? :DDD

eu nu-s asa dotat ca niggaz aia cu care te-ai obisnuit dar sunt increzator in mine si cred ca ne putem distra impreuna

rog seriozitate

poti raspunde aici sau pe pm, dar nu cred ca mai esti tu rusinoasa si o s-o faci direct aici :P

Posted

ai folosit prezervativ sau au fost nesimtiti si au insistat s-o faceti fara?

sotul tau avea voie sa se uite?!

dupa atata futai ce ti-ai primit eu cred ca nu te superi daca vin si eu cu pante nu? putem direct sau trebuie sa va amenintam intai? :DDD

eu nu-s asa dotat ca niggaz aia cu care te-ai obisnuit dar sunt increzator in mine si cred ca ne putem distra impreuna

rog seriozitate

poti raspunde aici sau pe pm, dar nu cred ca mai esti tu rusinoasa si o s-o faci direct aici :P

hahahahah, eu nu ma bag pana nu vad o poza reala

uite si un quiz pentru tine

http://www.google.ro/images?hl=ro&source=imghp&q=tigani&gbv=2&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=

ghiceste tatal :)

Posted

ma eu nu mananc rahat

eu am auzit ca TU cu gura ta ai zis asta

ca ai fost maltratata

chiar n-as face glume d-astea ieftine, eu mereu ma leg de cineva daca am motive bune

acum intind coarda fiindca na...e un motiv foarte bun sa intind coarda

deci cum e? te-au maltratat aia?

SI NU MA DA AFARA DIN TOPIC PLSSSS

o doamne...:gives:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...