Aglaia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Rha, baga "Warehouse 13" daca nu mai ai la ce sa te uiti.
Aglaia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Da. E un "Supernatural" stiintific, dar mai mult aduce cu seria cu bibliotecarul daca o sti :).
Aglaia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Imposibil, l-ai vazut, macar un film din serie / episod. Ring any bell :)? http://www.imdb.com/media/rm1024235264/tt0412915
Aglaia Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Da. Cel mai cunoscut film din seria cu bibliotecarul e cel cu Sfantul Graal, parca. Serialul a fost cam slabut. Prea a dat-o-n Indiana Jones :).
Lucian Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HUOOOOOOOO MUIE SPANIA HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Lucian Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 lexa deci acum fara misto eu am auzit ca stai intr-un cartier de tigani (posibil rahova) si ca a trebuit sa fii amanta unora din ei ca sa nu si-o ia sotul tau pe cocoasa true / false??? ????? nu-i gluma ieftina, chiar vreau sa vad cat de ieftina esti tu :D
Lucian Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 acuma nu pot sa nu ma intreb... copilul este al tau sau al lui guta?!?! cum poti sa stii cu certitudine cand ti-a umblat un sfert de cartier la pasarica? :DDD
i sin Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 lexa deci acum fara misto eu am auzit ca stai intr-un cartier de tigani (posibil rahova) si ca a trebuit sa fii amanta unora din ei ca sa nu si-o ia sotul tau pe cocoasa true / false??? ????? nu-i gluma ieftina, chiar vreau sa vad cat de ieftina esti tu :D merita PIN cra cra :)
Lucian Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 ai folosit prezervativ sau au fost nesimtiti si au insistat s-o faceti fara? sotul tau avea voie sa se uite?! dupa atata futai ce ti-ai primit eu cred ca nu te superi daca vin si eu cu pante nu? putem direct sau trebuie sa va amenintam intai? :DDD eu nu-s asa dotat ca niggaz aia cu care te-ai obisnuit dar sunt increzator in mine si cred ca ne putem distra impreuna rog seriozitate poti raspunde aici sau pe pm, dar nu cred ca mai esti tu rusinoasa si o s-o faci direct aici :P
i sin Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 ai folosit prezervativ sau au fost nesimtiti si au insistat s-o faceti fara? sotul tau avea voie sa se uite?! dupa atata futai ce ti-ai primit eu cred ca nu te superi daca vin si eu cu pante nu? putem direct sau trebuie sa va amenintam intai? :DDD eu nu-s asa dotat ca niggaz aia cu care te-ai obisnuit dar sunt increzator in mine si cred ca ne putem distra impreuna rog seriozitate poti raspunde aici sau pe pm, dar nu cred ca mai esti tu rusinoasa si o s-o faci direct aici :P hahahahah, eu nu ma bag pana nu vad o poza reala uite si un quiz pentru tine http://www.google.ro/images?hl=ro&source=imghp&q=tigani&gbv=2&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai= ghiceste tatal :)
Aglaia Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Deja intreceti orice limita de nesimtire. Daca vreti sa mai postati aici nu mai mancati rahat.
i sin Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Deja intreceti orice limita de nesimtire. Daca vreti sa mai postati aici nu mai mancati rahat. ok papa tu :|
Lucian Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 ma eu nu mananc rahat eu am auzit ca TU cu gura ta ai zis asta ca ai fost maltratata chiar n-as face glume d-astea ieftine, eu mereu ma leg de cineva daca am motive bune acum intind coarda fiindca na...e un motiv foarte bun sa intind coarda deci cum e? te-au maltratat aia? SI NU MA DA AFARA DIN TOPIC PLSSSS o doamne...:gives: