bunny Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Conduc de 2 ani dar deja m-am saturat sa fac slalom printre pietoni care n-au ce cauta pe drum (acolo unde nu e trecere pt pietoni)....de multe ori nici 10 m. nu este pana trecere dar nuuuu...omu mai bine trece acolo nu e legal. Cand conduc trebuie sa am grija de taximetristii care atunci se baga in fatza cand vor ei + masinilie din dreapta/stanga (fix saptamana trecuta era sa ma loveasca unu din dreapta, daca nu claxonez si ridic mana ca "baaaa"....masina acum era la servise) + semafor+tabele+ pietonii puii meiSi da din cand in cand imi place sa accelerez cand vad un pieton pe mijlocu stradii. Daca merg spre el/ea linistit nu se misca, merge ca vaca pe camp, dar daca aude motoru turat rpd baga o fuga.remember me? ^^Lasa nene, ca te invat eu in 5min, fi atent:- Daca ajungi intr-o intersectie, nu dai tu nicio prioritate de dreapta, tu treci primu ca ai venit primu.- Daca ridica un politist mana precum ar insemna OPRIRE, tu-i ridici un deget, precum ar insemna MUMU! xD- Daca un pieton trece strada neregulamentar, sa nu-l ratezi.- Daca ajungi intr-o statie de tramvai prevazuta fara refugiu, sa-l depasesti, si daca coboara lume din el ce? Cine ia pus sa se urce in el? Ei dracia dracului.- Daca din intamplare ajungi la semafor, si este rosu, intorci masina la 180 de grade si mergi cu spatele, precum in directia opusa era verde nene. - Nu ai voie sa folosesti telefonul in timpul mersului, pune-l pe speaker.- Nu ai voie sa mergi cu spatele mai mult de 50 de metrii. Pai stii ce faci? Mergi 50 de metrii, te opresti, iar mergi 50 de metrii si tot asa. Nu-i corect? xD- In locuri unde sunt indicatoare cu o goarna taiata, sa nu crezi ca inseamna "nu folositi sonorul din dotare", ci e pentru cRs sa opreasca manelele.- Daca din intamplare ramai fara o roata, te dai jos din masina si le scoti pe toate, sa fie la aceasi inaltime masina fata de pamant. Si daca jentile scartaie, lasa-le asa, creeaza un mediu placut sonorizabil. - Cand bagi in viteza intai, accelerezi si o lasi asa pana ajunge la 180km/h, si daca auzi cumva BOOM, nu e din cauza ta, asa e masina din fabrica, Dacie.- Cand apesi ambreiajul, sa-l apesi doar jumate, ca e pacat de el. - Daca cumva intructorul e de sex feminin, nu rata sansa de a regla oglinda retrovizorie exact in sanii acesteia.- Niciodata sa nu aprinzi luminile noaptea, de ce sa prapadesti bateria? Si-asa e scumpa.- Daca cumva ia foc motorul, nu te ingrijora, ia niste benzina si arunca pe el. Cu toate acestea, instructorul bunny, iti ureaza good luck. :tiphat:
ZapPy Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 altu...ba ii chiar asa greu sa faceti?bine ma dati o mel sa vad ce peste ascultati :)) uitati o mostra de muzica genu meu : http://www.youtube.com/watch?v=PTbxR4zbfZI or sa iasa astia treptat din underground prea tari piesele sa fie ignorate...inca odata demonstreaza ca exista trupe care nu-s asa comerciale si rup tot
ZapPy Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 spam :yum:pacat ca nu ti se contorizeaza nu?:) :nanana:
Spiky2013 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Conduc de 2 ani dar deja m-am saturat sa fac slalom printre pietoni care n-au ce cauta pe drum (acolo unde nu e trecere pt pietoni)....de multe ori nici 10 m. nu este pana trecere dar nuuuu...omu mai bine trece acolo nu e legal. Cand conduc trebuie sa am grija de taximetristii care atunci se baga in fatza cand vor ei + masinilie din dreapta/stanga (fix saptamana trecuta era sa ma loveasca unu din dreapta, daca nu claxonez si ridic mana ca "baaaa"....masina acum era la servise) + semafor+tabele+ pietonii puii meiSi da din cand in cand imi place sa accelerez cand vad un pieton pe mijlocu stradii. Daca merg spre el/ea linistit nu se misca, merge ca vaca pe camp, dar daca aude motoru turat rpd baga o fuga.pai si eu ca pieton sunt satul de idiotii care parcheaza pe trotuar si ma forteaza efectiv sa o iau pe strada (si sa dau de altii cu atitudinea ta); sunt satul de soferii idioti care intra in intersectie pe portocaliu, si opresc masina fix pe trecere ptr ca deh... s-a facut verde ptr pietoni; sau wtf, soferii care nu dau 2 bani ca e trecere de pietoni. In regulament zice ca incetinesti oricum langa trecere, chiar daca nu e nimeni langa ea; dar deh... soferii astia buni.sau soferii (in special taximetristii) care stationeaza fix pe trecerea de pietoni si tre sa faci slalom printre ei. se cam compenseaza nu? si totusi, eu nu iti zgarii masina cu cheia, nu iti tai cauciucurile la masina, nu iti rup stergatoarele, etc...si tu totusi bagi viteza spre mine cand ma vezi ca trec neregulamentar...nice...si da, tre sa fii atent la tot ce e in jurul tau si sa respecti limita de viteza..ca uite... dadeai peste un pieton care traversa aiurea, pierdeai controlul si te buseai si tu doamne fereste. si iti mai permiti atunci sa zici ca nu era vina ta? cand tu ai fost neatent. Adica plm, mori si tu, dar esti linistit ca nu ai fost tu de vina nu? asa vine?
<Pupak> Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ce noroc ai cu sigu ala :)) imi place bmw`uWelcome :tiphat:
-n00bletzel- Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 pacat ca nu ti se contorizeaza nu?:) :nanana:da :sef:
Spiky2013 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 bine, singurii vinovati in chestia asta sunt politistii... si ptr ca nu am vreun prieteni politist ceva... pot sa-mi bag p*** in institutia lor de sclavi si milogi, sunt mai rai ca cersetorii, si se injosesc ca ultimul aurolac ptr putina spaga. frate de n-as baga la puscarie juma` din politistii din romania.
-n00bletzel- Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 bine, singurii vinovati in chestia asta sunt politistii... si ptr ca nu am vreun prieteni politist ceva... pot sa-mi bag p*** in institutia lor de sclavi si milogi, sunt mai rai ca cersetorii, si se injosesc ca ultimul aurolac ptr putina spaga. frate de n-as baga la puscarie juma` din politistii din romania.:rofl1: sa suparat spicy
Spiky2013 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 pai da frate, dar ei sunt principalii vinovati ptr toate cacaturile care se intampla in tara asta: spagi peste tot, chiar la ei, ei sunt sefii spagilor; permise date aiurea => accidente moca, anchete facute de-amp*lea; niste jeguri sincer.au asa o imagine, ca jur ca de fiecare data cand vad unul ma apuca rasul/. pe bune.
ZapPy Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 poate gasim vreun politist jucand mu :) facem pk pe el ^_^
Spiky2013 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 sunt asa de inapti ca habar n-au sa foloseasca un calculator.
<Pupak> Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 pai si eu ca pieton sunt satul de idiotii care parcheaza pe trotuar si ma forteaza efectiv sa o iau pe strada (si sa dau de altii cu atitudinea ta); sunt satul de soferii idioti care intra in intersectie pe portocaliu, si opresc masina fix pe trecere ptr ca deh... s-a facut verde ptr pietoni; sau wtf, soferii care nu dau 2 bani ca e trecere de pietoni. In regulament zice ca incetinesti oricum langa trecere, chiar daca nu e nimeni langa ea; dar deh... soferii astia buni.sau soferii (in special taximetristii) care stationeaza fix pe trecerea de pietoni si tre sa faci slalom printre ei. se cam compenseaza nu? si totusi, eu nu iti zgarii masina cu cheia, nu iti tai cauciucurile la masina, nu iti rup stergatoarele, etc...si tu totusi bagi viteza spre mine cand ma vezi ca trec neregulamentar...nice...si da, tre sa fii atent la tot ce e in jurul tau si sa respecti limita de viteza..ca uite... dadeai peste un pieton care traversa aiurea, pierdeai controlul si te buseai si tu doamne fereste. si iti mai permiti atunci sa zici ca nu era vina ta? cand tu ai fost neatent. Adica plm, mori si tu, dar esti linistit ca nu ai fost tu de vina nu? asa vine?spikoza, uite filozofia mea :) 1.pieton - pe trotuar si trecere pt pietoni2. masina pe carosabilEu personal NU parchez pe trotuar, NU opresc masina pe trecere pt pietoni, (o data am stationat 2 min pe o trecere, rpd a venit politistu am primit amenda de 50 ron si saru`mana), si da la trecere mereu dau prioritate, acolo stiu ca asa trebuie si nu risc.
Spiky2013 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 da bai tu, da` jumatate din soferi sunt niste limitati frate.
-n00bletzel- Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 mai intalnesti uni soferi de nu dau prioritate la trecerea de pietoni leas sparge geamu alora :kar:
ZapPy Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 pupak ce zici de BMW urile alea sau mai stiu io care stationeaza acolo in fata la intrarea in pasaj? acolo ii parcarea langa dar de ce sa intre acolo. Culmea nimeni nu se leaga de ele. Dar vad atatea dinalea care iau pe sus masinile...dar niciodata nu-i vreo masina calumea ca doar se gandesc sa nu o ia la nush ce sef ca ii gata pita lor