Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

stiti ce inseamna sa inveti arbori la info derivate ..de gradu n teorema lui fermat rolle si alte prostii ? peptide tripeptide.....etc

cum se poate plictisi un om asa?

:huh:

Posted

pai nene, stiti cum e.....masina am dat imprumut la cineva.....la rhazek, stiti cine e omu? e unu analt, barosan, avea la el o minge si a spus ca ma loveste daca nu`i dau masina =(( N-AM FACUT NIMICA, NU VREAU IN PUSCARIE =(( PLIZZZ M3N

Posted

deza ce era acolo ii materia de cls a 11-a mate info intensiv info la COLEGIUL NATIONAL MIHAI EMINESCU :)

btw cica azi se da rr db la 12:00 dar nu garantez

nr 2 ....repede top 5 bands incep io

1.hollywood undead

2.good charlotte

3.saosin

4.cobra starship

5.VA -various artists :)) acuma astea mi-r venit si toate tind spre rock

Posted

pupak ala era asa numa...asta acuma am aflat

Cracks: sti ca se da rr la bd?

ZapPy mE': stiu ca se da dar nush cand

Cracks: azi la 12:00

btw raspunde u acolo la 'joculetu' meu

Posted

cracks? nush un tip care 'are' inside info .... " "

ma rog tot asa puteam sa nu zic nik si sa ignor ce o zis ...io voiam sa informez lumea ca o posibilitate .

deci pupak mai faci spam sau continui ce am inceput :lamer:

Posted

daca nu treceau ilegal, erau in viata acum.

bai papuk... o intrebare...de moralitate si alte d-astea subtile: tie ti se pare normal ca atunci cand mergi cu masina... si ii vezi pe unii ca trec neregulamentar strada.... accelerezi sa dai peste ei ca legea de scuza... "ia uite-i ba pe aia..hai rpd rpd poate apuc sa dau macar peste unu" ... asa este? :huh: ca sofer, ai datoria de a te asigura, tu pentru tine, atat la pietoni cat si la soferii din jurul tau intelegi? daca e altu prost, asta nu inseamna ca tu cu prostia ta si mai mare trebuie sa-l omori. cam asta e ideea. :)

ala e un dobitoc daca mergea cu viteza mare, e clar ca pe ala il doare in cot si merge incet doar cand e de radare. ala e pericol public. ala tre sa stea la inchisoare; nu ca au traversat aia neregulamentar.

Posted

nr 2 ....repede top 5 bands incep io

1.hollywood undead

2.good charlotte

3.saosin

4.cobra starship

5.VA -various artists :)) acuma astea mi-r venit si toate tind spre rock

asta

Posted

bai papuk... o intrebare...de moralitate si alte d-astea subtile: tie ti se pare normal ca atunci cand mergi cu masina... si ii vezi pe unii ca trec neregulamentar strada.... accelerezi sa dai peste ei ca legea de scuza... "ia uite-i ba pe aia..hai rpd rpd poate apuc sa dau macar peste unu" ... asa este? :huh: ca sofer, ai datoria de a te asigura, tu pentru tine, atat la pietoni cat si la soferii din jurul tau intelegi? daca e altu prost, asta nu inseamna ca tu cu prostia ta si mai mare trebuie sa-l omori. cam asta e ideea. :)

ala e un dobitoc daca mergea cu viteza mare, e clar ca pe ala il doare in cot si merge incet doar cand e de radare. ala e pericol public. ala tre sa stea la inchisoare; nu ca au traversat aia neregulamentar.

Conduc de 2 ani dar deja m-am saturat sa fac slalom printre pietoni care n-au ce cauta pe drum (acolo unde nu e trecere pt pietoni)....de multe ori nici 10 m. nu este pana trecere dar nuuuu...omu mai bine trece acolo nu e legal. Cand conduc trebuie sa am grija de taximetristii care atunci se baga in fatza cand vor ei + masinilie din dreapta/stanga (fix saptamana trecuta era sa ma loveasca unu din dreapta, daca nu claxonez si ridic mana ca "baaaa"....masina acum era la servise) + semafor+tabele+ pietonii puii mei

Si da din cand in cand imi place sa accelerez cand vad un pieton pe mijlocu stradii. Daca merg spre el/ea linistit nu se misca, merge ca vaca pe camp, dar daca aude motoru turat rpd baga o fuga.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...