Spiky2013 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 nu s-a spus nimic..."Lapusneanu s-a tinut de cuvant cand a zis 'De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu!' dovada ca azi cel mai intalnit nume este Popescu.":rofl2:la ce liceu erai tu ma de ai aflat replica asta abia acu? :nanana:
rhazek Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 :whistle:http://stirileprotv.ro/stiri/international...-la-popice.html :|
_Deza Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ce se oftica deza :))ce ma oftic,ma urc pe peretimoron -_-Eu clar nu o sa mai fiu elf. Cate 17 ore pe zi sa las pc-ul deschis sa dau rr intr-o luna si acum rr la db. Eventual imi fac SM si stau singur pe spot pana dau rr, dar asta doar in cazul in care va fi un xp mai mare la inceput. Cu acelasi xp clar nu o sa ma reapuc daca se da rr la db.a,esti sigur ca vrei creste mai bine singur pe spot?
<Pupak> Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 :whistle:http://stirileprotv.ro/stiri/international...-la-popice.html :|Victimele traversau in toiul noptii printr-un loc nepermisgo go domn` sofer
rhazek Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Victimele traversau in toiul noptii printr-un loc nepermisgo go domn` soferDincolo de toate acestea si soferul vitezoman are o parte uriasa de vina. Gonea atat de tare ca i-a spulberat.
<Pupak> Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Dincolo de toate acestea si soferul vitezoman are o parte uriasa de vina. Gonea atat de tare ca i-a spulberat.daca nu treceau ilegal, erau in viata acum.
rhazek Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 daca nu treceau ilegal, erau in viata acum.doar 1 a murit, si daca soferu nu mergea asa repede, traia si ala.normal e vina lor ca au trecut p-acolo, da soferu pana acasa mai putea sa omoare inca 5
<Pupak> Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 $&@$, mereu soferul e vinovatul, voi nu stiti cat de naspa e sa conduci in timp de noapte cand vizibilitatea e redusa :|
rhazek Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 $&@$, mereu soferul e vinovatul, voi nu stiti cat de naspa e sa conduci in timp de noapte cand vizibilitatea e redusa :|pai tocmai, daca e naspa... de ce sa mergi si mai repede?
<Pupak> Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 pai tocmai, daca e naspa... de ce sa mergi si mai repede?sa lovesti mai tare pietonii :))
rhazek Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 sa lovesti mai tare pietonii :))ca sa nu-i mai doara? :))
keopsgr Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 =)) Nu uita-ti ca faza era la rusi.Nu cred k stiu vre-o carciuma care sa tina pe stoc atita vodca cat bausera cei implicati in accident(pietoni si soferu).
Guest JigglyPuff Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 =)) Nu uita-ti ca faza era la rusi.Nu cred k stiu vre-o carciuma care sa tina pe stoc atita vodca cat bausera cei implicati in accident(pietoni si soferu).nu la noi, la ei da :))