Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Hai, cat mai multi :).http://img31.imageshack.us/img31/200/screen051114120013.jpgvreau sa joc si eu asta....ce lume aleg???? cum fac ????
Aglaia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Mi-a dat raport ca te-ai inscris. Accepta invitatia in alianta.
Aglaia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Bula si Sly joined.40 de jucatori. Si mai multi trebuie :).
Aglaia Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Hammerel joined. 41 de jucatori.Pe view-ul satului tau dai click pe senat. E o cladire mai pe centru. Acolo vei da click sa faci upgrade la cladiri.Fa senatul, ferma si depozitul mai intai. Cate 1-2 levele, in functie de cum crezi. Apoi fabricile de cherestea / piatra + mina de argint.Cel mai bine dezvolti fabrica de cherestea mai mult, intai, pentru ca o sa ai probleme apoi cu surplus de piatra daca le dezvolti egal. Argintul iti va trebui la trupe si pestera (sa dezvolti piata). Unde dezvolti cladirile ai un plus. Da click si iti arata toate cladirile + cele necesare sa le dezvolti.Jocul e destul de amplu. Momentan suntem la stadiul de crescut doar. In curand va aparea si agitatia, strategii si alte chestii.Si inca o chestie. Cand ajungi la un mod de a creste decent, fa cazarma, trupe (vreo 20 la numar), si ataca satele cu stindard verde. Acelea sunt bonusuri si iei resurse.Apropo, ai tutorialul. Daca ai rabdare sa-l citesti iti explica cam tot ce trebuie.http://img121.imageshack.us/img121/200/screen051114120013.jpg De pe 240 pe 87. Top 50 sau nimic xD.Cam asa am, deocamdata: http://img14.imageshack.us/img14/200/screen051114120013.jpg .
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Plecasem din Constanta spre Bucuresti. M-am oprit la benzinarie sa folosesc toaleta.Prima cabina era ocupata, asa ca am intrat in a doua. Abia m-am asezat, cand aud din cabina cealalta:- Salut, ce faci?Nu fac parte dintre aceia care intra in discutii intr-un WC, dar acum am raspuns:- Destul de bine!La care tipul intreaba:- Incotro mergi?Ce intrebare! Discutia incepea sa fie bizara, asa ca am raspuns scurt:- Bucuresti!La care vecinul, mai nervos, spune:- Auzi, fii atent! Te sun mai tarziu, ca am un tampit in cabina alaturata care-mi raspunde la toate intrebarile. Pa!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Da si mie un fum traiasca tie sa tripam cu totii App tine in piept....tine....tineeeee.....tineeeeeee.....si expiraaaaa.....ehhh cum e ? dreq .....sa nu te ia panica sa iti tai netu'
Biggles Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 app u intebai cand pleaca maria???dupa vreo 2 zile nu mai da nici draqu de ea =))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Testul cu firul de par are cea mai indelungata perioada de timp in care iti pot fi depistate urmele in organism, insa idee e ca la noi in tara nu prea e folosit deoarece costa mult.Si in plus de asta m-am linistit, nu fac teste anti-drog la aceste teste anuale, doar alte porcarii sa vada daca esti sanatos....deci stau linistit.FYI : In urina se nu se mai depisteaza dupa 48-72 ore ; In sange nu se mai depisteaza dupa 14-18 zile. Ambele cu conditia sa nu fi un consumator excesiv si sa ai dorinta sa elimini toxinele din organism ( alimentatie relativ sanatoasa, lichide multe si putina miscare )Oricum...merge :DGood shit
Biggles Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 :blink: si daca esti disperat dupa marioara?? ce faci??
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 :blink: si daca esti disperat dupa marioara?? ce faci??Nu exista disperat.Consumi de placere nu cauti placere consumand.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 no no :naughty: summer timeIn baie la fete ninge pe oglinzile lor micute....toate se pierd in prafuri ca apoi sa se suie'n derdelush si sa se ia de frecush