Aglaia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 si la ce rahat postezi lyrics? Ma asteptam sa intelegi ceva. Kos Lex@ Bietul Bula :(... Neata!
Lucian Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ma asteptam sa intelegi ceva.nu, te-ai cacat pe tine crezand ca e interesant sa postezi 10000 de randuri in franceza. crezi ca a citit cineva? iti zic eu ca ne-a durut in pixdaca mai ma pui sa dau atata scroll down ma iau de bebele tau imaginar
Aglaia Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 nu, te-ai cacat pe tine crezand ca e interesant sa postezi 10000 de randuri in franceza. crezi ca a citit cineva? iti zic eu ca ne-a durut in pixdaca mai ma pui sa dau atata scroll down ma iau de bebele tau imaginarIta, mocofanul. Ma, bagator de seama, tu chiar n-ai ce face? Serios vorbind. Ce tot ma zgarmi si ma cauti? Vezi-ti naibii de treaba ta. "Tigane", cu cine crezi ca faci tiganie :)?LE: data viitoare scriu -> Nu e pentru Lucian. Lucian can shit over and stfu :).
Lucian Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Ita, mocofanul. Ma, bagator de seama, tu chiar n-ai ce face? Serios vorbind. Ce tot ma zgarmi si ma cauti? Vezi-ti naibii de treaba ta. "Tigane", cu cine crezi ca faci tiganie :)?LE: data viitoare scriu -> Nu e pentru Lucian. Lucian can shit over and stfu :).cred ca am mai citit mesajul asta cu zgarmatul pana acum :mellow:/shitting over tu :P