Aglaia Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ma plictisesc, vreau mai repede doza de Supernatural :(.
i sin Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Nu rade <_<.si mai zicea de mine ca sunt drogatluuuuuuuuuuuuuulsupradozaaaaaaaaaaaaaa
i sin Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Been on a road to success from the very beginning Saw everyone around me was steadily winnin I was in the driver's seat, but I lost control Now it's time to take a shit or get up off the bowlB)
Aglaia Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Ca noaba am uitat ca ieri, adica azi dimineata a aparut. Traiam cu ideea ca ieri e azi.E clar, ceva patesc la cat sunt cu capul aiurea.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 :-?lexa la noapte stai?Cum sa stea tu nebunule tuh fotbalistule talentatule :))Ca noaba am uitat ca ieri, adica azi dimineata a aparut. Traiam cu ideea ca ieri e azi.E clar, ceva patesc la cat sunt cu capul aiurea.Esti pe moarte :o Neah....drac mort....nu vezi ^_^
Aglaia Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Mda, fac zilnic razii arena si K5 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) si de abia acum se gasesc sa faca K7. Sa nu le zici de bine :)?Scuze, neo, rha, dar nu am avut nici un char cu level de K7. Am dat q cat am putut, neo avea somnul adanc :(. Noh, imi clempane ochii in orbite :). O sa intru maine sa iau tarc / spot. Razia christosului si procesului verbaal :(((((!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Mda, fac zilnic razii arena si K5 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) si de abia acum se gasesc sa faca K7. Sa nu le zici de bine :)?Scuze, neo, rha, dar nu am avut nici un char cu level de K7. Am dat q cat am putut, neo avea somnul adanc :(. Noh, imi clempane ochii in orbite :). O sa intru maine sa iau tarc / spot. Razia christosului si procesului verbaal :(((((!Eu aveam lev de k7 nubo -_-Sau o dai din cola-n fanta si din fanta-n sprite cu mine? huh? :huh:
spkeh Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Eu aveam lev de k7 nubo -_-Sau o dai din cola-n fanta si din fanta-n sprite cu mine? huh? :huh: :lol: neata
rhazek Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Mda, fac zilnic razii arena si K5 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) si de abia acum se gasesc sa faca K7. Sa nu le zici de bine :)?Scuze, neo, rha, dar nu am avut nici un char cu level de K7. Am dat q cat am putut, neo avea somnul adanc :(. Noh, imi clempane ochii in orbite :). O sa intru maine sa iau tarc / spot. Razia christosului si procesului verbaal :(((((!pai si mie nu puteai sa-mi dai un bip? :|