Spiky2013 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Se trezeste Basescu intr-o dimineata si iese pe balcon.Observa ca afara a nins in acea noapte cam 5 cm si iese pe balcon sa admire peisajul,cand vede scris pe zapada sub balcon cu urina "maine ai sa mori". Se anunta toate organele abilitate - SIE,DIE,SPP,SRI etc. - care incep sa analizeze cazul. Peste o ora apar si rezultatele.- Sefu, am facut toate cercetarile si avem doua vesti: una buna si una proasta.- Incepe cu cea proasta.- La analiza urinei a rezultat ca aceasta apartine lui Boc.- Nu se poate! Nu puteam primi o veste asa de proasta. Era ultima persoana la care ma puteam gandi. Si vestea buna?- La testul grafologic a iesit ca este scrisul lui Tariceanu.
i sin Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Ametesti daca-ti dai ochii peste cap :).Pai asta si vreauLOOOOOOOOOOOL
Spiky2013 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Un caine se rataceste prin jungla.Plimbandu-se el linistit vede un tigru indreptandu-se in goana spre el, cu intentia clara sa-l manince.Cainele se gindeste `Vere, am incurcat-o! Asta ma haleste!` Dar imediat vede niste oase pe jos. Se aseaza pe burta si incepe sa roada oasele, cu spatele la tigru.Chiar inainte ca tigrul sa sara, cain...ele exclama satisfacut, frecindu-se pe burta:-`Mmmm, delicios tigru! Oare or mai fi si altii p`aici?`Auzind, tigrul se opreste din salt si infricosat se prelinge pe linga copaci, luand distanta:-`A fost cat p`aci! Cainele aproape ca m-a dat gata!`O maimuta care a urmarit scena dintr-un copac, sperind sa se puna bine cu tigrul, fuge dupa acesta ca sa-i povesteasca inselatoria.Cainele nostru o vede.Maimuta il ajunge pe tigru, si-i spune pe fata toata tarasenia. Tigrul, inecat de furie zice:-`Urca in spinarea mea si vei vedea ce ii voi face nemernicului de caine!`Acum cainele vede tigrul cu maimuta in carca si se gindeste-`Ei, cum o mai scot la capat de data asta?`Dar in loc sa fuga se intoarce cu spatele la atacatori prefacindu-seca nu i-a vazut. Si... cind acestia au fost destul de aproape zice-`Unde palaria mea e maimuta aia?! De juma de ora am trimis-o sa-mi aduca un tigru si nici acu` nu s-a intors!!!
Aglaia Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Se trezeste Basescu intr-o dimineata si iese pe balcon.Observa ca afara a nins in acea noapte cam 5 cm si iese pe balcon sa admire peisajul,cand vede scris pe zapada sub balcon cu urina "maine ai sa mori". Se anunta toate organele abilitate - SIE,DIE,SPP,SRI etc. - care incep sa analizeze cazul. Peste o ora apar si rezultatele.- Sefu, am facut toate cercetarile si avem doua vesti: una buna si una proasta.- Incepe cu cea proasta.- La analiza urinei a rezultat ca aceasta apartine lui Boc.- Nu se poate! Nu puteam primi o veste asa de proasta. Era ultima persoana la care ma puteam gandi. Si vestea buna?- La testul grafologic a iesit ca este scrisul lui Tariceanu.=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Pai asta si vreauLOOOOOOOOOOOLDrogatule!