Lucian Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 :| era o vreme in care puteai sa le bati daca faceau glume d-asteaacum trebuie sa te prefaci ca nu le-ai auzit si sa le iubesti in continuare
Asrai Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Sa-i ud in freza ca deja devin cei mai scarbosi. Manca-i-ar dracii de mironosite cu "vai ce limbaj ai". NU-I SUPORT ! Niciodata nu o sa accept scarbele :|. Neata :|!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Sa-i ud in freza ca deja devin cei mai scarbosi. Manca-i-ar dracii de mironosite cu "vai ce limbaj ai". NU-I SUPORT ! Niciodata nu o sa accept scarbele :|. Neata :|! Bagaboanta mica....candva ai fost si tu fata cuminte....apoi ai facut 12 ani :))))))
Asrai Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Da-i, ma, naibii. Pamfletarii lui Peste. Au un tupeu la monitor de sa dea dracii... sa nu mai zic de evlaviosenia lor 8-|.
i sin Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Sa-i ud in freza ca deja devin cei mai scarbosi. Manca-i-ar dracii de mironosite cu "vai ce limbaj ai". NU-I SUPORT ! Niciodata nu o sa accept scarbele :|. Neata :|! ce patisi lexo ?:(
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Da-i, ma, naibii. Pamfletarii lui Peste. Au un tupeu la monitor de sa dea dracii... sa nu mai zic de evlaviosenia lor 8-|.Sa dea in benga adeptii spiralei daca inteleg ceva. Scuipa tot si fi concisa printre picaturi
Asrai Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 =))))))))))))))))))))EVLAVIE MACum crucea mamii lor sunt. Numai de asta n-am chef sa fiu atenta.Pispirelul de cioby cu mangafala lui si demoiselul de Lancelut.
Lucian Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Cum crucea mamii lor sunt. Numai de asta n-am chef sa fiu atenta.Pispirelul de cioby cu mangafala lui si demoiselul de Lancelut.da' creca e a 10-a oara cand te prind ca scoti tampenii d-astea pe gurade cate ori ti-am zis sa nu te mai straduiesti sa fii desteapta? :))fii mai concisa, lasa dracu cuvintele pompoase
Asrai Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 da' creca e a 10-a oara cand te prind ca scoti tampenii d-astea pe gurade cate ori ti-am zis sa nu te mai straduiesti sa fii desteapta? :))fii mai concisa, lasa dracu cuvintele pompoaseCe cuvinte pompoase, ce straduit? Cuvantul evlaviosenie e folosit si de popi.Hai ca n-am chef de tine.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 da' creca e a 10-a oara cand te prind ca scoti tampenii d-astea pe gurade cate ori ti-am zis sa nu te mai straduiesti sa fii desteapta? :))fii mai concisa, lasa dracu cuvintele pompoasee posesoare de vagin.iti bati gura degeaba cu ea.incearca sa gandeasca dar vidul creat intre gaurile din organism o impiedica sa scoata ceva logic.