Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Ion, cel mai frumos, vagabond si instarit holtei din sat. Maria, cea mai frumoasa din sat, rivnita de toti holteii, un pic cam vagaboanda de felul ei.

Intr-o seara, la hora, Ion se imbata crunt si se duce la Maria, spunindu-i:

- Auzi fa, te f*t si eu, ceva, in seara asta????

Maria sta un pic pe ginduri si incepe sa se gindeasca cu obida: "Ia te uita, fir-ar dracu' al dracu', cind sa mi-o traga Ion si mie, se nimereste sa fiu pe ciclu!" Sta ea, se uita un pic la Ion si isi spune in gindul ei: "da-l dracu' ca-i beat, nu se prinde el! si daca s-o prinde, plec dimineata pina sa se trezeasca bou'!"

Zis si facut, se duc la Ion acasa, se babardesc toata noapte, dupa care se culca.

Pe la ora 7, Maria se trezeste si fuge spre casa sa n-o dea ma'sa absenta la raportu' de dimineata.

Se trezeste si Ion, pe la 11, mahmur. Se freaca la ochi, etc... cind arunca o privire in juru' lui, vede ca-i patu' plin de singe si incepe sa urle ca din gura de sarpe:

- Mariaaaaaaaa, Mariaaaaaaaaaa... am omorit-o pe Mariaaaaaaaaaaa....

Se da jos din pat si se repede la dulap. Trage un sertar si, de sub o gramada de chiloti si sosete, scoate un pistol. Ii miroase teava si-si zice ca pentru sine, un pic mai linistit:

- Ma, n-am impuscat-o.....

Se repede in bucatarie, impiedicindu-se de o sticla de votca, se redreseaza, ajunge in bucatarie si controleaza infrigurat toate cutitele. Un pic nauc si parca si mai linistit ofteaza:

- Ete ca nici cu cutitu' n-am taiat-o....

Ca traznit, o rupe la fuga, infigindu-se cu mainile tremurinde in aparatele de ras. Din ce in ce mai nedumerit, exclama cuprins parca de furie:

- Nici cu lama nu i-am dat.......

Ridicind usor privirea, slobozeste un urlet animalic in timp ce ochii ii erau atintiti in oglinda de baie, iar cu mainile isi smulgea parul din capul ce capatase o culoare livida:

- SA MOARA MAMA, AM MINCAT-OOOOOOO!!!!!!!

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

In rai Adam si Eva:

Adam satul de fanteziile sexuale ale lui Eva i-si ia lumea in cap si fuge.

Eva ramasa fara partener se gandeste si incepe sa alerge dupa animale cu scopul de a-si rezolva necesitatile sexuale. Alearga dupa dinozaur. Acesta speriat fuge, fuge si cade in prapastie si moare. Cautand alt animal bine dotat alearga dupa urs si-l prinde de coada iar acesta in culmea disperari se smuceste si ramane fara coada.

Dupa ce se gandeste Eva ajunge si la un rau unde reuseste sa prinda un peste pe care-l introduce in vagin satisfacandu-si fanteziile.

MORALA:

Stim de ce au murit dinozaurii, stim de ce nu are ursulo coada dar NU STIM cum mirosea pestele inainte....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...