L3x@ Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Cleric. In afara de preemptive attack sau noise, ce naiba era, si buff de speed + putina mana acolo... nu-ti da nimic prea interesant. Poate daca vrei sa faci bard ca rasa primara ca-ti place, e altceva. Dar, ca buff cu siguranta cleric.
i sin Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Cleric. In afara de preemptive attack sau noise, ce naiba era, si buff de speed + putina mana acolo... nu-ti da nimic prea interesant. Poate daca vrei sa faci bard ca rasa primara ca-ti place, e altceva. Dar, ca buff cu siguranta cleric.asa ma gandeam si eu oOce nubi omfgfa-ti ba glavier OOOOMFGGGGG!taci ba !!! OMGGGGGGGGGGGGGGGGG :D
Spiky2013 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 asa ma gandeam si eu oOtaci ba !!! OMGGGGGGGGGGGGGGGGG :Diti zic eu ca esti nub. eu am jucat glavier; stiu ce zic. -_-
i sin Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 iti zic eu ca esti nub. eu am jucat glavier; stiu ce zic. -_-acuma cati ani? :)) -_- stiu ba ca rupe dar cere multe sp-uri
nu ma cunosti Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 salut, poate sa`mi zica cineva ce inseamna "lfp" ? nu am jucat deloc pe versiunea asta, si nu prea stiu cum sta treaba..