rhazek Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 eu mai joc, ceva mai rar si mai afkin rest, s-au lasat majoritatea care jucau pe vremea ta :))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 salutare ... pai cu munca , cu probleme ... arata-mi unu care n-are parte de ele :) voi ce mai faceti , mai jucati ?Mare dreptate ai !
Lucian Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 aaaadeci d-astea cand se citesc povestiri dintr-un jurnal?benjamin button
Lucian Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 E ok. Torrent, pliiiz?PS: romance nu stii ceva?n-ai vazut benjamin button? holy shitromance stiu multe. vrei sparte, virgine, bagaboante?
lixandra Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Nu, n-am vazut. So, stii vreun film romance sau nu?RPS: torrent benjamin, pliiiz (no cookies left de cand s-a ars HDD-ul, asa ca ciuciu cont filelist -_-).
Lucian Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 aaaaa...roumeans? pai zi ma romanticserendipitynotting hillabout a boyhttp://isohunt.com/torrents.php?ihq=The+Cu...Benjamin+Button
lixandra Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 M-am uitat acum la trailere dar... nu stiu, nu au acel je ne sais quoi :).Un site cu ceva database mai voluminos in care sa arate si similars in afara de movietome.com stii?
Lucian Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 je ne sais coidaca in ziua de azi tu inca te mai bazezi pe trailere sa-ti indice adevarata calitate a filmelor...e gravhttp://www.tagomatic.com/view-movies.php?moviesid=2676
lixandra Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Pe langa trailere sunt si mici fragmente din filmulete pe care le gasesc. Dar, din trailere nu prea m-au convins. Pana acum nu m-am inselat.
Lucian Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Pana acum nu m-am inselat. ...daca tu zici trailermovie = sux
lixandra Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 ...daca tu zici trailermovie = sux Depinde ce-ti place, ce apreciezi la un film dar acel je ne sais quoi e cam special, aparte si il observi cat de cat. Pare interesant din ce am vazut in trailer (ca si celelalte pe care mi le-ai zis) dar ramane de vazut daca e si bun. Cea mai mare dezamagire a fost dupa Legion -_-. Tot un astfel de trailer a avut, spectaculos and all those shits cand de fapt a fost the biggest shit ever.