Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

@narci: din ce punct de vedere? apreciez intentia lui costi de a alimenta romanii cu free p0rn; in rest e total bullshit. e mai low decat o manea.

uite-aci muzica adevarata:

UGbd7ztjW_8

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

sunt racit ba :|

Guest Kamikaze
Posted

@narci: din ce punct de vedere? apreciez intentia lui costi de a alimenta romanii cu free p0rn; in rest e total bullshit. e mai low decat o manea.

uite-aci muzica adevarata:

...iar polemici inutile

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

am facut sex anal cu lexa toata noaptea si sunt obosit....vibratorul ala care mi l-a infipt adanc in rect m-a purtat pe culmi nebanuite ale placerii :|

Guest Kamikaze
Posted

am simtit nevoia sa dau replica lui rhazek fiindca sunt indragostit de el si nu ma pot lasa mai prejos cand vine vorba de lupta dintre sentimentele noastre. lucian mi-a dat acum quote si rade isteric de mine.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Nu mai rezist . Rhazek se iubeste cu lexa in timp ce eu tanjesc la un 3some cu ei, sa le ating trupurile calite in jungla urbana....iar ei il idolarizeaza pe Lucyo...eu ce am? de ce sunt atat de respingator?

Guest Kamikaze
Posted

well...ok...daca nu ma vor pe mine, poti sa te arzi tu cu ei. bafta :))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Nu nu, ii las sa tanjeasca doar....si sa isi exteriorizeze pasiunea in cuplu :))

Guest Kamikaze
Posted

ba si daca stau sa ma gandesc mai bine, n-ar fi rau 3some daca lexa arata cum se prezinta in poze. i-as da-o cu rhazek. ESTE RHAZEK?

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Sa nu ti-o dai decat cu rhazek, sa va bagati la pressing =))

Guest Kamikaze
Posted

vreau si eu cont de mu. bk daca se poate k thx

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

vreau si eu cont de mu. bk daca se poate k thx

Nu avem.

Daca vrei cont de Sven.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...