rhazek Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 asta e ala facut cu buget de 10.000 si a castigat nush cat...?
_Lexa_ Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 asta e ala facut cu buget de 10.000 si a castigat nush cat...?Kind of. Doar 2 oameni au reusit sa dea peste nas unor filme cu staff si buget mult peste "Paranormal activity".
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Ideea este ca.....E super tare sa-l vezi noaptea....cu sunetul la blana .... e spooky :D
_Lexa_ Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Mai ales sunetul ala cand apare demonul =))). Doamne, cum ma bagam sub cearsaf cand auzeam =)).
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Hai zi ca ai scapat si doi trei stropi :)))Cel mai tare cand o trage de picior frate.....Si faza culminanta cand il arunca la sfarsit in camera....si se aseaza in 4 labe si baga zambetul ala sinistru....valeeeeeuuuuuuuuu
rhazek Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Pupak: 10 flotari in pleoapePupak: NOWPupak: btwMe: 20Me: plsPupak: nici acum nu stiu ce inseamnaPupak: Me: Pupak: du`te ba Pupak: Me: http://www.lentilecontact.ro/admin/editor_...lon/pagina3.jpgMe: alea de le trage cu degetuPupak: stiu ce inseamna pleoapePupak: de flotari in pleoape sau cum plm se zicePupak: asta nush cum se faceMe: esti nob tare:-j
_Lexa_ Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Hai zi ca ai scapat si doi trei stropi :)))Cel mai tare cand o trage de picior frate.....Si faza culminanta cand il arunca la sfarsit in camera....si se aseaza in 4 labe si baga zambetul ala sinistru....valeeeeeuuuuuuuuuAveam pielea de gaina cand tipa aia jos, si mai ales cand a ajuns ala, un racnet, doua, si apoi boom pe silentios :))). Secundele in care a urcat pe scari mi s-au parut cele mai lungi din tot filmul ca eram curioasa ca naiba sa vad ce naiba a facut.Pupak: 10 flotari in pleoapePupak: NOWPupak: btwMe: 20Me: plsPupak: nici acum nu stiu ce inseamnaPupak: Me: Pupak: du`te ba Pupak: Me: http://www.lentilecontact.ro/admin/editor_...lon/pagina3.jpgMe: alea de le trage cu degetuPupak: stiu ce inseamna pleoapePupak: de flotari in pleoape sau cum plm se zicePupak: asta nush cum se faceMe: esti nob tare:-jCu limba a invatat ce trebuie sa faca?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Asa asa ... zi-le tu pupacel...si acum....10 flotari din pleoape :))
<Pupak> Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 poi what the hell, el cand nu stie ceva ma intreaba si eu imediat raspund, acum eu nu stiu ceva si ete face mistouri cu proasta aia(da lexa despre tine e vb) in frunte....warn me daca trebe. hai curaj
bunny Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 warn me daca trebe. hai curajSUSPEND!Ah, da, no more magic buttons. :D Bai nu-l suparati pe papuc, ca ii sunt aliat. :Dpupi :hug:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 poi what the hell, el cand nu stie ceva ma intreaba si eu imediat raspund, acum eu nu stiu ceva si ete face mistouri cu proasta aia(da lexa despre tine e vb) in frunte....warn me daca trebe. hai curajThat's hardcore dude :|Te-au scos din minte bucurestenii astia.Urat :|However :hug: :hug:
Guest Kamikaze Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 BINE MAca asta http://www.youtube.com/watch?v=hpRVrZiLw9s/go
Guest Kamikaze Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Sa-i dea cineva un Extraveral -_-.Neata!poate iti fac plodul sa planga
_Lexa_ Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ia si tu un Extraveral. Stie cineva daca ciocul perusilor se schimba repede (varful)? Am mai avut dar n-am bagat de seama si arata cam urat.