Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

:hug:

tree huger

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Ai luat bk-ul lui gexy :))?

Da , dc?

Posted

Just askin`.

Btw, sa ma **** si sa fac **** pe "Paranormal activity". Sperietura mai mare cum am mai tras dupa filmul asta n-am patit in viata mea. Cu siguranta ma voi lipsi de filme horror ani buni :).

Posted

Just askin`.

Btw, sa ma **** si sa fac **** pe "Paranormal activity". Sperietura mai mare cum am mai tras dupa filmul asta n-am patit in viata mea. Cu siguranta ma voi lipsi de filme horror ani buni :).

zau :-?

mai am 2 sezoane din fresh prince of bel-air

apoi poate vad si eu asta ca tot il lauzi

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Just askin`.

Deci DAAAAAAA !!!!

In plm l-am vazut noaptea trecuta pe la 1-2 .... singur in apartament....cu sistemul audio la blana....am zis ca-mi sare inima pe geam :)))

In sfarsit cineva care ma aproba...nu alde spiky si bunny care habar nu au ....

Posted

zau :-?

mai am 2 sezoane din fresh prince of bel-air

apoi poate vad si eu asta ca tot il lauzi

Am vazut la status la Lucyo ieri despre "Paranormal activity" si am zis "Wth, ce naiba e asa de scary?". I fucking pooped my pants :).

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Am vazut la status la Lucyo ieri despre "Paranormal activity" si am zis "Wth, ce naiba e asa de scary?". I fucking pooped my pants :).

Coaieeee deci coaieee deci e tare filmul coaieee deci coaie sa nu te uiti coaie la film singur coaie ...deci coaieeeeee

Posted

Deci DAAAAAAA !!!!

In plm l-am vazut noaptea trecuta pe la 1-2 .... singur in apartament....cu sistemul audio la blana....am zis ca-mi sare inima pe geam :)))

In sfarsit cineva care ma aproba...nu alde spiky si bunny care habar nu au ....

E prea bine facut doar cu o camera, sa zicem, de mana. Are 2 mici greseli dar e chiar foarte bine realizat in conditiile date.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Da ma e belea filmul .

Daca esti prins in el ti se scoala

...parul pe spate.... jeeezzzzz you perv <_<

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...