Russo Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 baieti merge serveru?? cand intru tot imi zice disconect from server :(
Catalyn_00 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 http://www.linkmania.ro/s2/downloads/download.php -_-
_Lexa_ Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Da :>Il caut maine dimineatza :>Ai luat bk-ul lui gexy :))?
_Lexa_ Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Just askin`. Btw, sa ma **** si sa fac **** pe "Paranormal activity". Sperietura mai mare cum am mai tras dupa filmul asta n-am patit in viata mea. Cu siguranta ma voi lipsi de filme horror ani buni :).
_Lexa_ Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Cred ca daca il vedeam 3D filmul ramaneam cu sechele.
rhazek Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 Just askin`. Btw, sa ma **** si sa fac **** pe "Paranormal activity". Sperietura mai mare cum am mai tras dupa filmul asta n-am patit in viata mea. Cu siguranta ma voi lipsi de filme horror ani buni :).zau :-?mai am 2 sezoane din fresh prince of bel-airapoi poate vad si eu asta ca tot il lauzi
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Just askin`. Btw, sa ma **** si sa fac **** pe "Paranormal activity". Sperietura mai mare cum am mai tras dupa filmul asta n-am patit in viata mea. Cu siguranta ma voi lipsi de filme horror ani buni :).Deci DAAAAAAA !!!!In plm l-am vazut noaptea trecuta pe la 1-2 .... singur in apartament....cu sistemul audio la blana....am zis ca-mi sare inima pe geam :)))In sfarsit cineva care ma aproba...nu alde spiky si bunny care habar nu au ....
_Lexa_ Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 zau :-?mai am 2 sezoane din fresh prince of bel-airapoi poate vad si eu asta ca tot il lauziAm vazut la status la Lucyo ieri despre "Paranormal activity" si am zis "Wth, ce naiba e asa de scary?". I fucking pooped my pants :).
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Am vazut la status la Lucyo ieri despre "Paranormal activity" si am zis "Wth, ce naiba e asa de scary?". I fucking pooped my pants :).Coaieeee deci coaieee deci e tare filmul coaieee deci coaie sa nu te uiti coaie la film singur coaie ...deci coaieeeeee
_Lexa_ Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Deci DAAAAAAA !!!!In plm l-am vazut noaptea trecuta pe la 1-2 .... singur in apartament....cu sistemul audio la blana....am zis ca-mi sare inima pe geam :)))In sfarsit cineva care ma aproba...nu alde spiky si bunny care habar nu au ....E prea bine facut doar cu o camera, sa zicem, de mana. Are 2 mici greseli dar e chiar foarte bine realizat in conditiile date.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Da ma e belea filmul .Daca esti prins in el ti se scoala...parul pe spate.... jeeezzzzz you perv <_<