Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

Mikyduta eu inteleg ca esti extrem de frustrat pentru ca ai luat pk-uri de la geo, l-ai postat pentru 3 chestii, ai urcat 41 de printuri pe forum, si din toate astea te-ai ales cu o nefondata.

N-ai de cat sa te razbuni pe cine vrei tu in joc, dar aici intram useri vechi sa mai pierdem timpu liber nu sa-ti ascultam tie frustrarile

Te-am rugat frumos prima oara sa nu mai postezi, am avut impresia ca esti mai destept da m-am inselat

\/

Update

Orice persoana straina neinvitata in topicul unei guilde cu motiv de cearta, va primi suspend, indiferent de felul cum discuta. Nu ne intereseaza cu ce motiv ati venit sa postati; atata timp cat o faceti fara a starni cearta, totul e in regula. Vedeti-va de topicurile voastre, si cand spun asta nici in topicurile voastre sa nu (mai) faceti acuze la adresa altor useri dusmani de-ai vostri.

Posted

Mikyduta eu inteleg ca esti extrem de frustrat pentru ca ai luat pk-uri de la geo, l-ai postat pentru 3 chestii, ai urcat 41 de printuri pe forum, si din toate astea te-ai ales cu o nefondata.

N-ai de cat sa te razbuni pe cine vrei tu in joc, dar aici intram useri vechi sa mai pierdem timpu liber nu sa-ti ascultam tie frustrarile

Te-am rugat frumos prima oara sa nu mai postezi, am avut impresia ca esti mai destept da m-am inselat

\/

domnu` presedinte :D

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

ba voi ce mai invartiti pe-aici? :-?

Mustarul.

Te invartim si pe tine? :>

domnu` presedinte :D

Sobolanul sef bua :D

doamne....da-le minte alora din Sicily (si nu la toti :)) ca batuti in cap mai sunt.

nite...ca parca vb cu peretii :hail:

Ce nesimtit e asta.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Ba voi chiar dormiti noaptea :mellow:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Nici macar bere nu mai e treaz la ora asta #-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...