rhazek Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Mikyduta eu inteleg ca esti extrem de frustrat pentru ca ai luat pk-uri de la geo, l-ai postat pentru 3 chestii, ai urcat 41 de printuri pe forum, si din toate astea te-ai ales cu o nefondata.N-ai de cat sa te razbuni pe cine vrei tu in joc, dar aici intram useri vechi sa mai pierdem timpu liber nu sa-ti ascultam tie frustrarileTe-am rugat frumos prima oara sa nu mai postezi, am avut impresia ca esti mai destept da m-am inselat\/UpdateOrice persoana straina neinvitata in topicul unei guilde cu motiv de cearta, va primi suspend, indiferent de felul cum discuta. Nu ne intereseaza cu ce motiv ati venit sa postati; atata timp cat o faceti fara a starni cearta, totul e in regula. Vedeti-va de topicurile voastre, si cand spun asta nici in topicurile voastre sa nu (mai) faceti acuze la adresa altor useri dusmani de-ai vostri.
<Pupak> Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Mikyduta eu inteleg ca esti extrem de frustrat pentru ca ai luat pk-uri de la geo, l-ai postat pentru 3 chestii, ai urcat 41 de printuri pe forum, si din toate astea te-ai ales cu o nefondata.N-ai de cat sa te razbuni pe cine vrei tu in joc, dar aici intram useri vechi sa mai pierdem timpu liber nu sa-ti ascultam tie frustrarileTe-am rugat frumos prima oara sa nu mai postezi, am avut impresia ca esti mai destept da m-am inselat\/domnu` presedinte :D
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ba voi ce mai invartiti pe-aici? :-?Mustarul.Te invartim si pe tine? :>domnu` presedinte :DSobolanul sef bua :Ddoamne....da-le minte alora din Sicily (si nu la toti :)) ca batuti in cap mai sunt.nite...ca parca vb cu peretii :hail:Ce nesimtit e asta.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ba voi chiar dormiti noaptea :mellow:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Nici macar bere nu mai e treaz la ora asta #-o