Guest Kamikaze Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 poate o sa te onorez, pana faci poc...balon de guma :)waaa......de destept ce sunt nu imi permit sa deranjez in alta parte. vorbesc si eu aici cu oameni de nivelul meu ^^ =)) =))eu incetam de mult, dar ..nah ps. am sa mai trec poate cand si cand sa va fac cinste cu 1 bere. ca-mi sunteti simpatici ;)) :beer:ps. acest topic e deschis de tine ^^..eu doar dau replytu n-auzi ma sa nu mai postezi aici?
_Lexa_ Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Knowing -_-O sa-ti ravaseasca pancreasulCeva mai in genul "Pearl Harbour" stii?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Vrei sa-ti umezesti ochii si chilotzii in acelasi timp ?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Desigur, insa doresc si eu sa mai ma amuz....e sad sa muncesti....nu-mi rapi bucuria replicilor copilaresti ^_^Sincer nush....ala a fost ultimul film vazut....are actiune si este si emotionant .Sincer nu este un film extraordinar dar este emotionant .Il recomand
_Lexa_ Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Am vazut acum trailer-ul. Pare ok. Tot mai multe filme in ultimii 2-3 ani au inceput sa se adapteze la "teme apocaliptice" :-?.Merci.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Da si eu am observat asta.E o nebunie generala.Oricum sf lumii nu poate fi mai rau decat viata actuala. ^_^
_Lexa_ Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 De parca am stii ce se intampla dupa ce murim, ca sa se merite agitatia :-j.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 De parca am stii ce se intampla dupa ce murim, ca sa se merite agitatia :-j.Va fi o mare reuniune de suflete.Si sper ca toate vor avea intelepciune, rara replici de copilasi in asteptarea primului flocoshel
_Lexa_ Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Dupa scrierile vechi, in Rai te alaturi armatei de razboinici =))). In Iad te ia dracul si te prajeste.Dupa scrierile noi, iti gasesti linistea sufleteasca si vei fi fericit pe veci. O vesnicie cu mutra acelorasi persoane -_-? O viata iti sunt dragi, dar o eternitate... borsul e dulce in comparatie cu senzatia.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Gandesti prea mult.E tarziu.Dormi -_-
_Lexa_ Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Am baut 2 cafele pe la 9. Cine crezi ca mai doarme? Oricum, nu curand.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Cafeaua sucks.Cand am urgenta nevoie de un stimulant mai bine imi iau un energizant.Cafeaua sucks.La mine la munca e raiul cafelelor, avem 7 automate de cafea...la discretia angajatilor.Cafeaua sucks.Nu prea am nevoie de stimulente, stau treaz din proprie initiativa .Cafeaua sucks
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Bucket power sucks!Eat my meat and choke on it Regards
_Lexa_ Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Am dormit pana acum :-\. Mai ne trezim sa si muncim :).