Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Guest corione
Posted

iti dau dar o platesti u :))

da logic..de parca e prima data... =)) :pokeye: :down: de data asta uite nota de plata :banned:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

hammere hai sa te bat la duel

sobolane sunt la munca

Guest corione
Posted

trecem la caiet pe numele tau :P :wub: :blush2: :nanana:

iar minti... :liar: cred ca platim cu munca in folosul comunitatii...ca numai am buget :)) eu la birou...tu vedem...te fac secretara.... :>

pff scz am zis in folosul comunitatii..hai sa plantam floricele :>

Posted

iar minti... :liar: cred ca platim cu munca in folosul comunitatii...ca numai am buget :)) eu la birou...tu vedem...te fac secretara.... :>

noapte buna

:kiss: :wub:

sa viseszi :angelbath:

Guest corione
Posted

noapte buna

:kiss: :wub:

sa viseszi :angelbath:

pfff da du-te la nani .... azi nu-ti mai zic povesti...noh... :dontknow: .. hai nb}{ :hug: :kiss: :slap:

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

PLEASE GO DESS BARBIE.....SHE REALLY NEEDS ATTENTION

Guest corione
Posted

PLEASE GO DESS BARBIE.....SHE REALLY NEEDS ATTENTION

offf :| stii nu imi place barbie ^^..si chiar nu am nevoie de atentie in special din partea ta^^...hai sa nu ne bagam in discutiile altora.Ms anticipat!

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

offf :| stii nu imi place barbie ^^..si chiar nu am nevoie de atentie in special din partea ta^^...hai sa nu ne bagam in discutiile altora.Ms anticipat!

HAI SA NU NE BAGAM IN TOPICURILE ALTORA !!!!

LA CEI 11 ANI AI TAI STAI CUMINTE IN PAT LA DESENE ANIMATE SI ASTEAPTA SI TU SA-TI CREASCA PRIMUL PAR PUBIAN......CUM FAC TOATE FETITELE "SPECIALE" ASEMENI TIE.

CIUS

Guest corione
Posted

LA CEI 11 ANI AI TAI STAI CUMINTE IN PAT LA DESENE ANIMATE SI ASTEAPTA SI TU SA-TI CREASCA PRIMUL PAR PUBIAN......CUM FAC TOATE FETITELE "SPECIALE" ASEMENI TIE.

CIUS

doamne nu am 11 ani..dar nohh nu ma int parerea ta...nu am obiceiul sa ma cert aiurea...nu iti inteleg supararea...si nici nu ma intereseaza...rugamintea mea este sa ne respectam...:|. Well hai sa terminam :) Nb all}{ somn usor sa aveti !

Posted

CIUS

vezi cum te bagi in seama cu japca ... veziti de lungu nasului ,nu tea intrebat nimeni nimic :)

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

doamne nu am 11 ani..dar nohh nu ma int parerea ta...nu am obiceiul sa ma cert aiurea...nu iti inteleg supararea...si nici nu ma intereseaza...rugamintea mea este sa ne respectam...:|. Well hai sa terminam :) Nb all}{ somn usor sa aveti !

Nu e vorba de suparare .

Nu ma intereseaza cati ani ai, insa mai mult de 11 nu iti dau. Fara suparare, parerea mea.

Deranjeaza posturile astea ale voastre aici, parca ati transformat topicul Sicily in casa Foster pentru prieteni imaginari.

Si pe bloggul unei gradinite gasesc reply-uri mai adulte.

Voi nu aveti guild / ally ?

Nu e vorba de cearta aici, nu se cearta nimeni.

Doar te rugam sa postezi chestii gen "hai sa papam o prajitura" in alt loc. Daca ar fi fost Lucian sau pante pe aici ai fi avut un reply mult mai dur decat ce ti-am zis eu.

Multumesc anticipat.

Cius

Guest corione
Posted

uhhh nu trb sa spuneti de 2 ori ^^..spam ul nu e bine primit ok...no problem :) sorry de deranj sicily^^

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

vezi cum te bagi in seama cu japca ... veziti de lungu nasului ,nu tea intrebat nimeni nimic :)

Nb.

You people don't worth the effort .

Where is pante when you need it....

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Knowing -_-

O sa-ti ravaseasca pancreasul

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...