JustynSgP Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 zgarcitule :sef: dai si o prajitura ^_^ :whistle:iti dau dar o platesti u :))
Guest corione Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 iti dau dar o platesti u :))da logic..de parca e prima data... =)) :pokeye: :down: de data asta uite nota de plata :banned:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 hammere hai sa te bat la duel sobolane sunt la munca
JustynSgP Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 da logic..de parca e prima data... =)) :pokeye: :down: de data asta uite nota de plata :banned:trecem la caiet pe numele tau :P :wub: :blush2: :nanana:
Guest corione Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 trecem la caiet pe numele tau :P :wub: :blush2: :nanana:iar minti... :liar: cred ca platim cu munca in folosul comunitatii...ca numai am buget :)) eu la birou...tu vedem...te fac secretara.... :>pff scz am zis in folosul comunitatii..hai sa plantam floricele :>
JustynSgP Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 iar minti... :liar: cred ca platim cu munca in folosul comunitatii...ca numai am buget :)) eu la birou...tu vedem...te fac secretara.... :>pff scz am zis in folosul comunitatii..hai sa plantam floricele :>noapte buna :kiss: :wub: sa viseszi :angelbath:
Guest corione Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 noapte buna :kiss: :wub: sa viseszi :angelbath: pfff da du-te la nani .... azi nu-ti mai zic povesti...noh... :dontknow: .. hai nb}{ :hug: :kiss: :slap:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 iar minti... :liar: cred ca platim cu munca in folosul comunitatii...ca numai am buget :)) eu la birou...tu vedem...te fac secretara.... :>pff scz am zis in folosul comunitatii..hai sa plantam floricele :>PLEASE GO DESS BARBIE.....SHE REALLY NEEDS ATTENTION
Guest corione Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 PLEASE GO DESS BARBIE.....SHE REALLY NEEDS ATTENTION offf :| stii nu imi place barbie ^^..si chiar nu am nevoie de atentie in special din partea ta^^...hai sa nu ne bagam in discutiile altora.Ms anticipat!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 offf :| stii nu imi place barbie ^^..si chiar nu am nevoie de atentie in special din partea ta^^...hai sa nu ne bagam in discutiile altora.Ms anticipat!HAI SA NU NE BAGAM IN TOPICURILE ALTORA !!!!LA CEI 11 ANI AI TAI STAI CUMINTE IN PAT LA DESENE ANIMATE SI ASTEAPTA SI TU SA-TI CREASCA PRIMUL PAR PUBIAN......CUM FAC TOATE FETITELE "SPECIALE" ASEMENI TIE.CIUS
Guest corione Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 HAI SA NU NE BAGAM IN TOPICURILE ALTORA !!!!LA CEI 11 ANI AI TAI STAI CUMINTE IN PAT LA DESENE ANIMATE SI ASTEAPTA SI TU SA-TI CREASCA PRIMUL PAR PUBIAN......CUM FAC TOATE FETITELE "SPECIALE" ASEMENI TIE.CIUS doamne nu am 11 ani..dar nohh nu ma int parerea ta...nu am obiceiul sa ma cert aiurea...nu iti inteleg supararea...si nici nu ma intereseaza...rugamintea mea este sa ne respectam...:|. Well hai sa terminam :) Nb all}{ somn usor sa aveti !
JustynSgP Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 HAI SA NU NE BAGAM IN TOPICURILE ALTORA !!!!LA CEI 11 ANI AI TAI STAI CUMINTE IN PAT LA DESENE ANIMATE SI ASTEAPTA SI TU SA-TI CREASCA PRIMUL PAR PUBIAN......CUM FAC TOATE FETITELE "SPECIALE" ASEMENI TIE.CIUSvezi cum te bagi in seama cu japca ... veziti de lungu nasului ,nu tea intrebat nimeni nimic :)
Narcisa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 gata, hai vedeti'va de treaba voastraluci, treci la GoT <_<
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 doamne nu am 11 ani..dar nohh nu ma int parerea ta...nu am obiceiul sa ma cert aiurea...nu iti inteleg supararea...si nici nu ma intereseaza...rugamintea mea este sa ne respectam...:|. Well hai sa terminam :) Nb all}{ somn usor sa aveti !Nu e vorba de suparare .Nu ma intereseaza cati ani ai, insa mai mult de 11 nu iti dau. Fara suparare, parerea mea.Deranjeaza posturile astea ale voastre aici, parca ati transformat topicul Sicily in casa Foster pentru prieteni imaginari.Si pe bloggul unei gradinite gasesc reply-uri mai adulte.Voi nu aveti guild / ally ?Nu e vorba de cearta aici, nu se cearta nimeni.Doar te rugam sa postezi chestii gen "hai sa papam o prajitura" in alt loc. Daca ar fi fost Lucian sau pante pe aici ai fi avut un reply mult mai dur decat ce ti-am zis eu.Multumesc anticipat.Cius
Guest corione Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 uhhh nu trb sa spuneti de 2 ori ^^..spam ul nu e bine primit ok...no problem :) sorry de deranj sicily^^
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 vezi cum te bagi in seama cu japca ... veziti de lungu nasului ,nu tea intrebat nimeni nimic :)Nb.You people don't worth the effort .Where is pante when you need it....
_Lexa_ Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Care imi zice o comedie sau un film care sa ma lase masca -_-?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Knowing -_-O sa-ti ravaseasca pancreasul