JustynSgP Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 TU ESTI PROST SAU TE PREFACI? am spus ca ala de v-a furat nush ce item , respectiv Mikydutza nu este acelasi player cu mine, care joc cu nick Mykidutza. mai citeste si tu dq pe litere we cap de guma ia fa spam in alta parte :violent: daca nu ai u treba cu elfa aia ce tot mananci :bananadance2: pe aci crezu ca pari interesant ...go lo nani si nu ne mai onora cu prezentza :D danyyy! daaaaaaaa :whiteflag:
Guest corione Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 we cap de guma ia fa spam in alta parte :violent: daca nu ai u treba cu elfa aia ce tot mananci :bananadance2: pe aci crezu ca pari interesant ...go lo nani si nu ne mai onora cu prezentza daaaaaaaa :whiteflag: danyyyy lasa cearta!! HAi peace!!si povesteste-mi de :wub:
JustynSgP Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 danyyyy lasa cearta!! HAi peace!!si povesteste-mi de :wub:ce sati povestesc :)
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Detalii gen:- sex salbatic pe masina de spalat si aragaz- palme excitante cu robinetu'n dintzi- bj in cada sub apa cu o ratzusca adanc in namol urcand la deal....gen
MYKIDUTA Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 we cap de guma ia fa spam in alta parte :violent: daca nu ai u treba cu elfa aia ce tot mananci :bananadance2: pe aci crezu ca pari interesant ...go lo nani si nu ne mai onora cu prezentza daaaaaaaa :whiteflag: poate o sa te onorez, pana faci poc...balon de guma :)
JustynSgP Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 poate o sa te onorez, pana faci poc...balon de guma :)haha ce tare esti.. tare naspa :tiphat:
Narcisa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 we cap de guma ia fa spam in alta parte :violent: daca nu ai u treba cu elfa aia ce tot mananci :bananadance2: pe aci crezu ca pari interesant ...go lo nani si nu ne mai onora cu prezentza daaaaaaaa :whiteflag: WE desteptule, fa scandal in alta parte, nu aici
JustynSgP Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 pfff nu dany..stii la ce ma refer:Pvb pe mess shht :)) :hug:
MYKIDUTA Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 waaa......de destept ce sunt nu imi permit sa deranjez in alta parte. vorbesc si eu aici cu oameni de nivelul meu ^^ =)) =))
Guest corione Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 vb pe mess shht :)) :hug:shhht :)) ca vb si acolo:))) 2 in 1 :))
JustynSgP Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 WE desteptule, fa scandal in alta parte, nu aicinarcisa te rog nu te baga .. :)multumesc :tiphat:
rhazek Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 waaa......de destept ce sunt nu imi permit sa deranjez in alta parte. vorbesc si eu aici cu oameni de nivelul meu ^^ =)) =))te-am rugat odata sa nu mai deschizi topicu astace tot vrei?
MYKIDUTA Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 eu incetam de mult, dar ..nah ps. am sa mai trec poate cand si cand sa va fac cinste cu 1 bere. ca-mi sunteti simpatici ;)) :beer:ps. acest topic e deschis de tine ^^..eu doar dau reply
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 waaa......de destept ce sunt nu imi permit sa deranjez in alta parte. vorbesc si eu aici cu oameni de nivelul meu ^^ =)) =))narcisa te rog nu te baga .. :)multumesc :tiphat:Ma doare capul .Postati si voi in alta parte.Imi place topicul acestei guilde deoarece aici regasesc ambianta si buna dispozitie.Voi stricati aceasta stare de spirit.Daca nu e prea mare deranj incetati sau mutati-va in alt loc.Multumesc.
Guest corione Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 danyyy hai la :bananadance2: tu> :violent1: <eu ..explicatie...ti-am facut freza^^
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 danyyy hai la :bananadance2: tu> :violent1: <eu ..explicatie...ti-am facut freza^^ What are you... 10???? Go dress barbie
Guest corione Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 What are you... 10????Go dress barbie o amica de`a lu dany^^