Lucian Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Eu tot o sa il vanez pe ala.Vreau set.Sa vedem ce se intampla.Are idee careva in ce ally/guild este?"va poate dauna contului principal" adica poti lua suspend conform regulamentului pentru vanatoare, nu ca ti-ar da suspend ca urmaresti setula...lexa suck my balls
MYKIDUTA Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Lexo ma ucizi.Crezi ca am rabdare sa ma uit prin toate printurile?Deci Mikydutza asta e fratele mai mic al mamaligii aleia? :))Si ratzek a luat sau nu vreun suspend?Sau iar roade spiky la handel de foame?salve again!...vad ca inka sunteti in ceata......si va manaca rau si undevaMykidutza sunt eu (nu ala mic, nici ala mare, nici junior, nici alte prostii pe care le indrugati voi acolo), cel care joaca din 2005 in guildul Heaven, ce apartine lui thora (poate macar ea va spune ceva, la cei mai vechi din guildul vostru). iar cu Heaven ati avut si ally la un moment dat (amintesc doar celor ce stau mai prost cu memoria)si acum in completare, pe acest servar din ce mai stiu si eu mai jucau in 2 pe chare cu nick asemanator cu al meu:1. mmikiduta (pe old DB, era din Craiova parca)2. Mikydutza (pe actuala DB) - un efl cu care se pare ca aveti ceva de impartitdaca mai aveti nelamuriri, mai bine intrebati civilizat si poate primiti si raspuns.asta pentru a evita incidente viitoare.........sau.........putem continua ^^ :yum:ps. poate alte detalii vi le mai da si riky care a aterizat la voi in G....daca nu a uitat unde a crescut
rhazek Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 salve again!...vad ca inka sunteti in ceata......si va manaca rau si undevaMykidutza sunt eu (nu ala mic, nici ala mare, nici junior, nici alte prostii pe care le indrugati voi acolo), cel care joaca din 2005 in guildul Heaven, ce apartine lui thora (poate macar ea va spune ceva, la cei mai vechi din guildul vostru). iar cu Heaven ati avut si ally la un moment dat (amintesc doar celor ce stau mai prost cu memoria)si acum in completare, pe acest servar din ce mai stiu si eu mai jucau in 2 pe chare cu nick asemanator cu al meu:1. mmikiduta (pe old DB, era din Craiova parca)2. Mikydutza (pe actuala DB) - un efl cu care se pare ca aveti ceva de impartitdaca mai aveti nelamuriri, mai bine intrebati civilizat si poate primiti si raspuns.asta pentru a evita incidente viitoare.........sau.........putem continua ^^ :yum:ps. poate alte detalii vi le mai da si riky care a aterizat la voi in G....daca nu a uitat unde a crescutte`as ruga sa nu mai deschizi topicu asta pe viitor, ms
JustynSgP Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 salve again!...vad ca inka sunteti in ceata......si va manaca rau si undeva Mykidutza sunt eu (nu ala mic, nici ala mare, nici junior, nici alte prostii pe care le indrugati voi acolo), cel care joaca din 2005 in guildul Heaven, ce apartine lui thora (poate macar ea va spune ceva, la cei mai vechi din guildul vostru). iar cu Heaven ati avut si ally la un moment dat (amintesc doar celor ce stau mai prost cu memoria) si acum in completare, pe acest servar din ce mai stiu si eu mai jucau in 2 pe chare cu nick asemanator cu al meu: 1. mmikiduta (pe old DB, era din Craiova parca) 2. Mikydutza (pe actuala DB) - un efl cu care se pare ca aveti ceva de impartit daca mai aveti nelamuriri, mai bine intrebati civilizat si poate primiti si raspuns. asta pentru a evita incidente viitoare.........sau.........putem continua ^^ :yum: ps. poate alte detalii vi le mai da si riky care a aterizat la voi in G....daca nu a uitat unde a crescut Ba da ce tare esti u .. ce tot comentezi atat pe forum ..crezi ca ma interesaeaza parerea ta..cum sa nu se lege lumea de curu tau daca i furi feniru lui coguar... si tot u cu ciocu mare :violent:
rhazek Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 dany :-?tu mi-ai zis ca ai un ring dd ref? :D
JustynSgP Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 da rha e pe mg.. zi lui alexutza sa til dea :D :beer:
Narcisa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Ba da ce tare esti u .. ce tot comentezi atat pe forum ..crezi ca ma interesaeaza parerea ta..cum sa nu se lege lumea de curu tau daca i furi feniru lui coguar... si tot u cu ciocu mare :violent: sa nu ti se sparga vre'o vena, calmeaza'te
Guest corione Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 corione nici aci nu scap de tine #-o :))da cn esti:D:D:D sa stiu cn ma iubeste de vrea sa scpae de mn :))pagina mea :wub:
JustynSgP Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 da cn esti:D:D:D sa stiu cn ma iubeste de vrea sa scpae de mn :))DanYxxl da nu vreu sa scap de u :crybaby: ;;)
Guest corione Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 DanYxxl da nu vreu sa scap de u :crybaby: ;;) vaii doamneeee de tn doream sa dau:X sa te felicit :whistle: stii u dc :wub:
JustynSgP Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 sa nu ti se sparga vre'o vena, calmeaza'te :sef: a carapat vena morrrrrrrr =))