Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 -_-Ratzek -_-Ma iei in guild cu bk-ul? -_-
Lucian Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 fericiti cei saraci cu duhulprietenul la nevoie se cunoasteesti ceea ce manancia da...mars in ma-ta10 zile suspend
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 eu sunt contra -_-<_< marlane, de ce?prietenul la nevoie se cunoasteesti ceea ce manancia da...mars in ma-ta :blink:
rhazek Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 bai hamare da joaca cineva pe bku ala? :D ca eu te iaua da si n-am level acum
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 scandal ?:)Mereu -_-App iar te prin iar 2 staffuri dupa ceafa si fug :))Si acum sa va aud pe toti :When I say wabbit you say HOWABBIT HO WABBIT HO
L3x@ Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 te scot la elan:)) la o merdenea:))Doar Spiky iese la merdenea! Doamne, ce sacrilegiu!Inca 3 zile pana la Supernatural :(.
Spiky2013 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 looooooool ratzec a luat suspend ptr limbaj omggggg
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 bai hamare da joaca cineva pe bku ala? :D ca eu te iaua da si n-am level acumjoc eu pe el.oricum nu vreau acum acum astept sa rr pe sm, inca vreo 12 ore incepand cu maine dimineata daca nu pica party cum a picat in seara asta.....in timp ce eram la munk <_<Doar Spiky iese la merdenea! Doamne, ce sacrilegiu!Inca 3 zile pana la Supernatural :(.De unde kkt tot dati quote-uri din astea bah?looooooool ratzec a luat suspend ptr limbaj omgggggpune cwae link
L3x@ Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Uita-te cateva pagini mai in urma -_-.Cougar a luat suspend.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Uita-te cateva pagini mai in urma -_-.Cougar a luat suspend.Ratzek e cougar?
L3x@ Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Cougar e Geo. Si fratele lui. Posibil si rhazek sa acceseze contul, nu stiu :-??.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Tipu' cu prezervative e frate cu sobolanu' sef? Aham.Oricum nu inteleg nmk din plangerea aia....10 mii de print screenuri....si cine plm e mikudutza?
L3x@ Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 E Duta cel mic, juniorul. PS: tipul cu prezervativul are alt frate, nu pe rhazek.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ba tu ma disperi....Acum logic vorbind, de unde dreq te astepti tu sa stiu eu cine e Duta cel mic mare mijlociu sau plm ce o fi sau cine o fi? Ai zis "Cougar e Geo. Si fratele lui." Fratele cui? Ce si cum? Nu inteleg
L3x@ Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ba tu ma disperi....Acum logic vorbind, de unde dreq te astepti tu sa stiu eu cine e Duta cel mic mare mijlociu sau plm ce o fi sau cine o fi? Ai zis "Cougar e Geo. Si fratele lui." Fratele cui? Ce si cum? Nu inteleg"mikudutza" = micul Dutza, Duta cel mic, juniorul, cum vrei sa citesti.Pe Cougar joaca doua persoane. Adica Geo si fratele lui. Acum intelegi?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 "mikudutza" = micul Dutza, Duta cel mic, juniorul, cum vrei sa citesti.Pe Cougar joaca doua persoane. Adica Geo si fratele lui. Acum intelegi?Inteleg acum ca Geo joaca pe Cougar impreuna cu fratele lui....dar cine era pe caracter cand s-a facut PK? Era ratzek? De ce a zis spiky k a luat suspend?NU STIU CINE KKT E DUTA ! degeaba imi zici ca e mikyduta , un duta mai mic.....eu nu stiu cine e duta :)))) e vreo vedeta? a facut sex cu nadine? Cu tarki? :))
L3x@ Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Laurentiu Duta -_-? Te-ai uitat in print-uri degeaba, il vedeai pe rhazek daca te uitai bine, pe sm-ul lui.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Laurentiu Duta -_-? Te-ai uitat in print-uri degeaba, il vedeai pe rhazek daca te uitai bine, pe sm-ul lui.Lexo ma ucizi.Crezi ca am rabdare sa ma uit prin toate printurile?Deci Mikydutza asta e fratele mai mic al mamaligii aleia? :))Si ratzek a luat sau nu vreun suspend?Sau iar roade spiky la handel de foame?
Lucian Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 ba eu nu stau sa citesc ce ziceti voia luat rhaz suspend pe charu lui? raspuns cu da sau nu
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 ba eu nu stau sa citesc ce ziceti voia luat rhaz suspend pe charu lui? raspuns cu da sau nuCwae asta incerc si yo sa afluRoade, roade.Si se pare ca nu a luat suspend...insa avem confirmarea ca spiky haleste cacat pe batz
L3x@ Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Geo a luat suspend sau fratele lui, nu stiu care era. Cred ca fratele daca a postat de pe Cougar. Geo / fratele = <Geo> / Cougar = GeoMG / Cougar
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Geo a luat suspend sau fratele lui, nu stiu care era. Cred ca fratele daca a postat de pe Cougar. Geo / fratele = <Geo> / Cougar = GeoMG / CougarGata ca ma disperi....zici ca ii sti pe toti App ai luat suspend pe bk :))