L3x@ Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Cum sa dea suspend pentru "dar rau esti tu:p" ca cica e atitudine la gm =)))))))))??? =))))))))
KooX Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Cum sa dea suspend pentru "dar rau esti tu:p" ca cica e atitudine la gm =)))))))))??? =))))))))ma miram de ce nu ai scris asta in postul de la plangeri :)PS : cum ti`am zis si in mesaj uite`te mai bine ce scrie in stanga sus la pozele celor 2 si o sa iti dai seama unde este atitudinea fata de gm :clap:
L3x@ Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 ma miram de ce nu ai scris asta in postul de la plangeri :)PS : cum ti`am zis si in mesaj uite`te mai bine ce scrie in stanga sus la pozele celor 2 si o sa iti dai seama unde este atitudinea fata de gm :clap:Atitudinea e atitudine, intreruperea e intrerupere. Tu poti sa scrii la un topic inchis, dar eu pot? Ce zici? Nici nu ma mira, Rede a dat 2-3 suspend-uri cui ii ardea lui de "smuls parul" iar la un alt topic identic in care s-au opus persoane cu care "si-a smuls parul" ghici ce verdict da? Si exemplele continua -_-. Cum era fraza aia? "Problema linkmaniacului bla bla bla" si nu mai stiu cum. "Problema linkmaniacului sunt moderatorii."
KooX Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Bun , chiar nu vreau sa ma cert , eu ti`am explicat care a fost chestia acolo.....atata timp cat s0are007 i`a dat duel lui WoF_SM si l`a oprit din ``tras`` ,isi merita pedeapsa.Ti se pare normal ca eu sa ajung pe un spot si sa intreb de afk , sa stau sa incarc hardul de poze si la sfarsit sa vina cineva sa opreasca persoana respectiva si sa nu pateasca nimic ?
Lucian Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Ti se pare normal ca eu sa ajung pe un spot si sa intreb de afk , sa stau sa incarc hardul de poze si la sfarsit sa vina cineva sa opreasca persoana respectiva si sa nu pateasca nimic ?...mie da, e funny