Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Radio MTA B)

Posted

Tocmai am facut 43 si am dat exit. O sa intru mai incolo sa fac 44 sa pun boots sau pants Cancer.

inca 1 level sa faci cancer la picior? pls hurry

Posted

inca 1 level sa faci cancer la picior? pls hurry

-_-

NOT!

lool nice

Cred ca il dau naibii de wizz. Ar trebui sa ma joc cu mobii dar ma capacesc de ma ia dracul. Am facut un built de tot rahatul. 20% sp pierdute cu cursed hearts, m-am grabit cu bard-ul + ca n-am facut gap. Ma rog, o sa incep alta sa vad ce si cum, macar acum stiu destul de bine ce am de facut si cum sa fac char-ul.

Posted

-_-

NOT!

Cred ca il dau naibii de wizz. Ar trebui sa ma joc cu mobii dar ma capacesc de ma ia dracul. Am facut un built de tot rahatul. 20% sp pierdute cu cursed hearts, m-am grabit cu bard-ul + ca n-am facut gap. Ma rog, o sa incep alta sa vad ce si cum, macar acum stiu destul de bine ce am de facut si cum sa fac char-ul.

Wizzu sucks balls -.- intotdeauna bateam la mobi cu 5-6 levele mai mici decat mine si tot luam 1 critical + 1 hit si muream , fail!

Posted

Wizzu sucks balls -.- intotdeauna bateam la mobi cu 5-6 levele mai mici decat mine si tot luam 1 critical + 1 hit si muream , fail!

Nici chiar. Wizz-ul cu un built sanatos si set la fel e chiar foarte bun. Chestia e ca l-am facut eu aiurea rau :).

Si eu tot la fel mi-o iau de la mobi cu 5-6 levele mai mici (de la giants) dar... daca avea toate sp-urile (am gap de 2-3 levele per skill, pasive si tot) ma jucam cu mobii. De asta vreau sa fac alt wizz si sa strang multe sp-uri. Cred ca o saptamana o tin doar in gap.

Hi, Narci!

Posted

ai luat-o razna 8-|

Daca o luasem razna aveam 70 :). Am inceput odata cu un cleric si el acum are level 67 iar eu doar 43. Diferenta de la 43 la 67 inseamna destul de mult :).

Posted

Fa rogue :) ROOPE TOOOOOOOT. lasi afk cu botu si te culciiiiii... doar sa ai arma tare. DA MAXIMM! MAXIM AM ZIS!!!111

narci, ce faci? ;;)

bine spici, tu? ;;)

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Sunteti pa cu capul.....

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

eo nu :>

Ai si tu piesele tale lipsa in puzzle , insa spre deosebire de altii esti mai sanatos :))

@ Nu veniti ba diseara la Carul cu Bere? Bem de ziua barbatului :D

^_^

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...