lixandra Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ce lvl mai facusi nubo? -_-Tocmai am facut 43 si am dat exit. O sa intru mai incolo sa fac 44 sa pun boots sau pants Cancer.
Lucian Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Tocmai am facut 43 si am dat exit. O sa intru mai incolo sa fac 44 sa pun boots sau pants Cancer.inca 1 level sa faci cancer la picior? pls hurry
i sin Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Tocmai am facut 43 si am dat exit. O sa intru mai incolo sa fac 44 sa pun boots sau pants Cancer.lool nice
lixandra Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 inca 1 level sa faci cancer la picior? pls hurry-_-NOT!lool niceCred ca il dau naibii de wizz. Ar trebui sa ma joc cu mobii dar ma capacesc de ma ia dracul. Am facut un built de tot rahatul. 20% sp pierdute cu cursed hearts, m-am grabit cu bard-ul + ca n-am facut gap. Ma rog, o sa incep alta sa vad ce si cum, macar acum stiu destul de bine ce am de facut si cum sa fac char-ul.
i sin Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 -_-NOT!Cred ca il dau naibii de wizz. Ar trebui sa ma joc cu mobii dar ma capacesc de ma ia dracul. Am facut un built de tot rahatul. 20% sp pierdute cu cursed hearts, m-am grabit cu bard-ul + ca n-am facut gap. Ma rog, o sa incep alta sa vad ce si cum, macar acum stiu destul de bine ce am de facut si cum sa fac char-ul.Wizzu sucks balls -.- intotdeauna bateam la mobi cu 5-6 levele mai mici decat mine si tot luam 1 critical + 1 hit si muream , fail!
lixandra Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Wizzu sucks balls -.- intotdeauna bateam la mobi cu 5-6 levele mai mici decat mine si tot luam 1 critical + 1 hit si muream , fail!Nici chiar. Wizz-ul cu un built sanatos si set la fel e chiar foarte bun. Chestia e ca l-am facut eu aiurea rau :).Si eu tot la fel mi-o iau de la mobi cu 5-6 levele mai mici (de la giants) dar... daca avea toate sp-urile (am gap de 2-3 levele per skill, pasive si tot) ma jucam cu mobii. De asta vreau sa fac alt wizz si sa strang multe sp-uri. Cred ca o saptamana o tin doar in gap.Hi, Narci!
lixandra Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 ai luat-o razna 8-|Daca o luasem razna aveam 70 :). Am inceput odata cu un cleric si el acum are level 67 iar eu doar 43. Diferenta de la 43 la 67 inseamna destul de mult :).
Spiky2013 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Fa rogue :) ROOPE TOOOOOOOT. lasi afk cu botu si te culciiiiii... doar sa ai arma tare. DA MAXIMM! MAXIM AM ZIS!!!111narci, ce faci? ;;)
Narcisa Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Fa rogue :) ROOPE TOOOOOOOT. lasi afk cu botu si te culciiiiii... doar sa ai arma tare. DA MAXIMM! MAXIM AM ZIS!!!111narci, ce faci? ;;) bine spici, tu? ;;)
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 eo nu :>Ai si tu piesele tale lipsa in puzzle , insa spre deosebire de altii esti mai sanatos :))@ Nu veniti ba diseara la Carul cu Bere? Bem de ziua barbatului :D^_^
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 http://www.carucubere.ro/ro/homepage^_^ e armonie aici , ambianta ^_^