Lucian Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 EricSon 2: baEricSon 2: 1 inchEricSon 2: cat e?DyLyMaKe -: cat pula meaDyLyMaKe -: LolDyLyMaKe -: staiDyLyMaKe -: nuDyLyMaKe -: )))))))))EricSon 2: AHAAAAAAHAHaEricSon 2: STATUSDyLyMaKe -: FMMMMMMMMMMMMMMgata. acum stie toata lumea
i sin Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 De cand m-am ars cu plata pe 3 ore, platesc doar pe o ora si intreb de 2 ori inainte sa platesc daca mai sta sau nu face magarii <_<. Daca trece ziua si nu e un mesaj pe global cu "FUCK TURKS!" inseamna ca nu joci SRO. Cel mai tare mi s-a parut unul "Tomorrow is my bday. I wish for my bday that turks don`t have electricity for an entire year." "And the next year the same."fa te cam intelegi cu 2pac =))@e editata...
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 :mellow:Vorbeste ma frumos, postul tau a sunat precum un post facut de un tzaran din ala singuratic care isi reneaga existenta de vacar si se retrage pe munte cu doua oi (amanta si nevasta) un ciobanesc ( gay thing ) si magarul ( "pompa" pentru cand e constipat)Lasa si tu caterinca cu "Fa" ca suna urat, oricui si in orice situatie te-ai adresa.Si da urat aici la forum. -_-
Guest My_albanezu Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 ntz si Respec la seful meu andrey2000 :beer: :hail: :hail: :hail: :hail: :tiphat: