Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Posted

LOLLOLOLOLOLOL

lexa pariu ca ti-ai folosit ticketurile de exp? :D

Stiu, greseala foarte mare :). Mnoh, ramane de vazut in cat timp fac level maxim fara sbot. O sa cumpar silk doar pentru avatar si pet.

Posted

Stiu, greseala foarte mare :). Mnoh, ramane de vazut in cat timp fac level maxim fara sbot. O sa cumpar silk doar pentru avatar si pet.

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

:>

Posted

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Farm = gold cu care platesc plevel. La un level acceptabil o sa fac taxi-uri din care o sa scot gold mai bine. Si o sa fac level la taxi -_-.

Posted

Farm = gold cu care platesc plevel. La un level acceptabil o sa fac taxi-uri din care o sa scot gold mai bine. Si o sa fac level la taxi -_-.

bafta baiatu, mai ai doi ani. asta daca nu iesi din casa. :-*

Posted

vezi sa nu iei scam... and DONT TRUST TURCII

lol

Am in party 4 char-uri fck_turks =)).

fck_turks1

fck_turks2

fck_turks3

fck_turks4

Am luat pana acum scam de vreo 30 de milioane, cred :-??.

Posted

Am in party 4 char-uri fck_turks =)).

fck_turks1

fck_turks2

fck_turks3

fck_turks4

Am luat pana acum scam de vreo 30 de milioane, cred :-??.

[/quote

lol 4 fck turks epiiiiiiiic

XD

naspa faza cu spamu ... si eu am luat i-am dat la unu cateva milioane sa ma tina noaptea si in 5 minute m-a scos =)

@quote error >.>

Posted

De cand m-am ars cu plata pe 3 ore, platesc doar pe o ora si intreb de 2 ori inainte sa platesc daca mai sta sau nu face magarii <_<. Daca trece ziua si nu e un mesaj pe global cu "FUCK TURKS!" inseamna ca nu joci SRO. Cel mai tare mi s-a parut unul "Tomorrow is my bday. I wish for my bday that turks don`t have electricity for an entire year." "And the next year the same."

Posted

De cand m-am ars cu plata pe 3 ore, platesc doar pe o ora si intreb de 2 ori inainte sa platesc daca mai sta sau nu face magarii <_<. Daca trece ziua si nu e un mesaj pe global cu "FUCK TURKS!" inseamna ca nu joci SRO. Cel mai tare mi s-a parut unul "Tomorrow is my bday. I wish for my bday that turks don`t have electricity for an entire year." "And the next year the same."

LOL da... toti fuck turk , fuck allah :)) ala deja e un obicei sa dai global sa te iei de turci :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...