lixandra Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 LOLLOLOLOLOLOLlexa pariu ca ti-ai folosit ticketurile de exp? :DStiu, greseala foarte mare :). Mnoh, ramane de vazut in cat timp fac level maxim fara sbot. O sa cumpar silk doar pentru avatar si pet.
i sin Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Stiu, greseala foarte mare :). Mnoh, ramane de vazut in cat timp fac level maxim fara sbot. O sa cumpar silk doar pentru avatar si pet.=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
i sin Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Stiu, greseala foarte mare :). Mnoh, ramane de vazut in cat timp fac level maxim fara sbot. O sa cumpar silk doar pentru avatar si pet. :>
lixandra Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Farm = gold cu care platesc plevel. La un level acceptabil o sa fac taxi-uri din care o sa scot gold mai bine. Si o sa fac level la taxi -_-.
i sin Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Farm = gold cu care platesc plevel. La un level acceptabil o sa fac taxi-uri din care o sa scot gold mai bine. Si o sa fac level la taxi -_-.bafta baiatu, mai ai doi ani. asta daca nu iesi din casa. :-*
lixandra Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 bafta baiatu, mai ai doi ani. asta daca nu iesi din casa. :-*Bine, fetita. Mai vedem in 5-6 luni ;).
i sin Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Pacat ca sunt boti astia... alte vremuri erau cand era cap 60 70 80 :)
i sin Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Bine, fetita. Mai vedem in 5-6 luni ;).pls.nu. :rofl2:
lixandra Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Si gata, s-a aranjat taxi-ul la bungwang pentru seara asta. Daca nu fac 42 pana dimineata, degeaba -_-.
lixandra Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 vezi sa nu iei scam... and DONT TRUST TURCII lolAm in party 4 char-uri fck_turks =)). fck_turks1fck_turks2fck_turks3fck_turks4Am luat pana acum scam de vreo 30 de milioane, cred :-??.
i sin Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Am in party 4 char-uri fck_turks =)). fck_turks1fck_turks2fck_turks3fck_turks4Am luat pana acum scam de vreo 30 de milioane, cred :-??.[/quotelol 4 fck turks epiiiiiiiic XDnaspa faza cu spamu ... si eu am luat i-am dat la unu cateva milioane sa ma tina noaptea si in 5 minute m-a scos =)@quote error >.>
lixandra Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 De cand m-am ars cu plata pe 3 ore, platesc doar pe o ora si intreb de 2 ori inainte sa platesc daca mai sta sau nu face magarii <_<. Daca trece ziua si nu e un mesaj pe global cu "FUCK TURKS!" inseamna ca nu joci SRO. Cel mai tare mi s-a parut unul "Tomorrow is my bday. I wish for my bday that turks don`t have electricity for an entire year." "And the next year the same."
i sin Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 De cand m-am ars cu plata pe 3 ore, platesc doar pe o ora si intreb de 2 ori inainte sa platesc daca mai sta sau nu face magarii <_<. Daca trece ziua si nu e un mesaj pe global cu "FUCK TURKS!" inseamna ca nu joci SRO. Cel mai tare mi s-a parut unul "Tomorrow is my bday. I wish for my bday that turks don`t have electricity for an entire year." "And the next year the same."LOL da... toti fuck turk , fuck allah :)) ala deja e un obicei sa dai global sa te iei de turci :)
lixandra Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Oricum, asta de la semnatura de la mine e cel mai tare =))).