Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Manca-te-ar holera <_<!Sa ma pupi unde nu bate soarele :rofl1:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Nu mai merge afacerea pe Matasari?Nu mai ai gold ?Vrei gold? Ce sti sa faci? :))@ Ce-mi plac glumele mele !@@ O familie fara copii isi cumpara o pisica pe care o ingrijesc in mod exagerat, mai ceva ca pe un copil. La plecarea in concediu isi roaga vecinii sa aiba grija de animal precizandu-le ca din cand in cand sa ii mai faca si cate o placere.La intoarcere, mergand sa-si recupereze animalul, isi zaresc vecinul fluturand pisica in aer de coada.Exasperati, stapanii animalului il intreba ce face.Acesta le raspunde calm:- Stiti ce-i place cand ii dau drumu'?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 And you are Vasilica .'causeeeee I'm your Ghooooooorghheeeeee, and you are my Vasiliccccccc.....
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 "CAND CINEVA TE ENERVEAZA AI NEVOIE DE 42 DE MUSCHI CA SA TE INCRUNTZI,DA'AI NEVOIE DOAR DE 4 SA INTINZI MANA SI SA-I FUTI UNA"
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 O blonda voia sa-si cumpere o pereche de pantofi de crocodil, mergea din magazin in magazin ca sa gaseasca cel mai bun pret. Preturile erau, insa, exorbitant de mari- Deci, nu negociati nimic la pantofii astia?- Ne pare rau domnita, astea-s preturile, nu avem ce face.- OOOFFF, pai la banii astia ma duc si-imi cumpar o pusca, si ma duc si-mi impusc un crocodil si-mi fac rost de pantofi gratis!!! - N-aveti decat, domnisoara!Blonda isi ia pusca si pleaca la vanatoare. Vanzatorul, in drum spre casa, trece pe langa o mlastina unde o vede pe blonda. In fata ei apare un crocodil de vreo 6 metri, blonda, cu sange rece, il impusca, si-l tareste pe un damb unde mai erau intinsi vreo 7 crocodili. Il ia de picioare, il suceste si cu un racnet de deznadejde:- LA NAIBAAA!!!!! Şi ăsta-i desculţ!!!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 O blonda cu Ferrari mergea pe autostrada cu 19 km la ora. O opreste politia si o intreaba de ce merge pe autostrada doar cu 19 km la ora?Blonda:- Pai daca asa scrie pe indicatoare! A19! !!Politistul:- Pai nu.. aia e autostrada. A de la autostrada.. si 19 de la nr autostraziiBlonda:- A.. gata, am intelesPolisitul:- Dar domnisoara din dreapta.. de ce e asa galbena la fata?Blonda:- Asa e de cand am iesit de pe A320
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Trei blonde vor sa treaca Nilul, dar niciuna nu stie sa inoate destul de repede, ca nu cumva sa le atace crocodilii. Dintr-o data, apare zana cea buna si le spune ca azi se simte foarte bine si de aceea fiecarei fete le va indeplini o dorinta. Prima:- Vreau sa inot de zece ori mai repede decat pot.Inoata cat inoata, dar cand ajunge la jumatatea raului, o inhata crocodilii. A doua speriata:- Vreau sa inot de 20 de ori mai repede decat pot.Dar nici ea nu reuseste, ajungand pana la un metru de mal este sfasiata de crocodili. A treia nici nu mai stie ce sa faca si cere sa se transforme in barbat. Dupa ce se transforma se uita putin imprejur:- Aaahaaa.... uite un pod!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Du-te la somn marlanco....lasa webu <_<Me going home....done working ^_^
lixandra Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=OWneMP3rLoA Nu e rea :): http://www.youtube.com/watch?v=hzXwngvN8rs .
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Acum ma bag ca ma trezesc la 1 sa ma duc la munca...azi sunt pe o tura mai devreme....
lixandra Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ce naspa. Si cand ma gandesc ca dorm pana la 4-5... ma ia plansul.