Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ;;) Un sofer de camion trebuia sa transporte 500 de pinguini la gradina zoologica de la oras. In vreme ce conducea linistit camionul pe un drum de tara, face o pana la motor si ramane acolo.Dupa vreo 3 ore de asteptare, in sfarsit trece prin zona alt camion, sare soferul nostru, ii face semn sa opreasca si ii ofera 500 lei cu rugamintea sa duca pinguinii la Zoo in locul lui.A doua zi, soferul nostru ajunge si el in oras si vede pe soferul celui de-al doilea camion trecand strada cu cei 500 de pinguini dupa el!In momentul ala lasa camionul, se duce glont la celalalt si il ia la intrebari:- Pai cum ne-a fost intelegerea? Ti-am dat 500 de lei sa duci pinguinii astia la Zoo!Al doilea sofer zice:- Pai i-am dus la Zoo. Dar cum ne-au mai ramas niste bani din aia 500, acum ii duc si la film!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Un tip alearga disperat in statie dupa autobuz, il ajunge si striga la sofer:- Nu va suparati, ce autobuz e asta?- Iveco! zice soferul... dupa care inchide usile si pleaca
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Un tip o avea de 50 de centimetri si nu gasea si el o femeie cu care sa se potriveasca. Se duce la o vrajitoare sa ii dea ceva sa se micsoreze. Vrajitoarea ii spune sa ceara in casatorie o broasca si daca zice NU atunci se micsoreaza cu 10 cm. Se duce omul la o broasca:El: - Te casatoresti cu mine?Broasca: - NU!Deodata se face de 40cm.El: - Mai zic o data. Te casatoresti cu mine?Broasca: - NU!30cmEl: - Mai zic o data si gata. Te casatoresti cu mine?Broasca: - NU! NU! NU!
Adriantze Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 ;;) Un sofer de camion trebuia sa transporte 500 de pinguini la gradina zoologica de la oras. In vreme ce conducea linistit camionul pe un drum de tara, face o pana la motor si ramane acolo.Dupa vreo 3 ore de asteptare, in sfarsit trece prin zona alt camion, sare soferul nostru, ii face semn sa opreasca si ii ofera 500 lei cu rugamintea sa duca pinguinii la Zoo in locul lui.A doua zi, soferul nostru ajunge si el in oras si vede pe soferul celui de-al doilea camion trecand strada cu cei 500 de pinguini dupa el!In momentul ala lasa camionul, se duce glont la celalalt si il ia la intrebari:- Pai cum ne-a fost intelegerea? Ti-am dat 500 de lei sa duci pinguinii astia la Zoo!Al doilea sofer zice:- Pai i-am dus la Zoo. Dar cum ne-au mai ramas niste bani din aia 500, acum ii duc si la film! :rofl2: tarePS: Buna Searaedit: asta cu broasca cel mai tare :rofl2: :rofl2:
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Parintii vin acasa, intra in camera copilului si vad iesind de sub perna un colt de revista. Curiosi, scot revista si vad cu stupoare ca e pentru sado-masochisti.Dupa un timp lung de gandire, tatal spune, incet:- Eu zic sa nu-l batem.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Cum se curata toaleta in mod placut- Instructiuni detaliate -1. Ridica cele 2 capace ale toaletei si toarna in bazin 1/8 cana de sampon pentru animale de companie.2. Prinde pisoiul si mangaie-l linistitor in timp ce-l duci catre baie.3. Atentie! Cu o singura miscare pune pisoiul in toaleta si inchide cele 2 capace. Fii pregatit sa te asezi pe capac.4. Pisoiul incepe sa se agite si face multi clabuci. Nu lua in seama zgomotele care razbat prin capacele toaletei, pisoiului chiar ii place foarte mult sa te ajute.5. Trage apa de 3 sau 4 ori. Aceasta actiune provoaca fenomenul de spalare Turbo si clatire.6. Roaga pe cineva sa deschida usa casei. Asigura-te ca pe traseul baie-usa nu e nimeni.7. Stai cat de departe poti de toaleta si ridica rapid cele 2 capace.8. Pisoiul iese cu viteza din toaleta, baie, casa. Odata ajuns afara, se usuca.9. Toaleta si pisoiul stralucesc de curatenie.10. Repeta pasii 1 - 9 cel putin o data pe zi, pentru o toaleta impecabila.Cu respect,Cainele Tomy
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 la magazinul de mobila:- Aveti paturi mici cu picioare inalte?- Da, dar la ce va trebuie?- Sa auzim cand cade copilul...
lixandra Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Vrei sa te pigmentezi ca Cabral, Lucica? Banc show?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 @ CA CAbral :clap: Jack si prietenii lui s-au dus sa joace golf intr-o sambata... Cand erau pregatiti sa inceapa, un necunoscut vine si intreaba daca poate sa li-se alature...Prietenii:- Sigur!...Dupa cateva lovituri unul din prietenii lui Jack intreaba ce meserie are tipu'... Tipu' zice ca e asasin platit, iar ei incep sa rada. Tipu' le zice ca nu glumeste, are pusca in geanta de golf si ca pot sa se uite sa se convinga. Asa ca Jack verifica geanta tipului... si spre surprinderea lui... in geanta e intr-adevar o pusca cu o luneta mare... Jack intreaba daca poate sa se uite sa-si vada casa prin luneta... cand se uita Jack, vede casa si fereastra de la dormitor, pe sotia lui, dezbracata... si pe vecinul lui...si el dezbracat... Nervos l-a intrebat pe assasin cat il costa sa-i omoare.. Tipu' zice ca 1000$ pt. fiecare foc nimerit...Jack:- 1000$! Bine... vreau 2 focuri... Vreau sa o impusti pe sotie in gura pt. ca m-am saturat sa o tot aud zi de zi, si pe vecinul meu in p..a pt. ca a indraznit sa se culce cu sotia mea...Assasinul zice ca e de acord, se pregateste si incepe sa se uite prin luneta... pt. vreo 5 min... Jack de nerabdare intreaba de ce ii trebuie atat de mult...Assasinul:- Stai calm! incerc sa-ti economisesc 1000$...
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Nerusinato. Faci cacutza aici pe forum.....mai si pute....deschide si tu windows-ul@ Iata ce poti face intr-un lift (de preferinta cat mai mare si cat maiaglomerat) pentru a face scurta plimbare cat mai placuta, pentru tine dar mai ales pentru ceilalti:- sa faci zgomote de masini de formula 1 cand cineva intra sau iese- sa-ti sufli nasul si sa-i intrebi pe ceilalti daca vor sa vada- sa vinzi produse Oriflame- sa te razi- sa iti deschizi geanta, sa bagi capul inauntru si sa zici "ai destul aer acolo inauntru?"- sa dai fiecarui om care intra in lift cate un ecuson cu nume si sa-l porti pe al tau invers- sa stai la colt cu fata la perete fara sa spui nimic si fara sa te dai jos- sa-i saluti cald pe toti care intra si sa le zici sa-ti spuna "Amiralul"- sa faci yoga- sa fixezi un alt pasager si dupa vreo zece etaje sa-i zici "azi am ciorapi noi"- dupa ce liftul s-a umplut, sa zici "la naiba, imi vine sa vomit!"- sa citesti cu voce tare pasaje religioase- sa latri din cand in cand- sa faci pariuri cu ceilalti pasageri ca poti sa-ti bagi monede in nas- sa arati celorlalti pasageri o rana si sa intrebi "dvs. vi se pare infectata?"- sa tii in mana o lada frigorifica pe care scrie "organe umane"- sa fixezi un alt pasager, dupa care sa-i zici "esti unul dintre ei!"- sa ragai si apoi sa zici "mmm...delicios!"- sa lasi o cutie intre usi- sa intrebi fiecare pasager care urca daca poti sa apesi butonul in locul lor- sa porti o papusa pe mana prin care sa comunici cu ceilalti pasageri- sa canti la muzicuta- sa faci "ding" la fiecare etaj- sa te sprijini de butoane- sa apesi pe toate butoanele spunand "oare asta ce face?"- sa asculti peretii liftului cu un stetoscop- sa desenezi un patrat pe jos si sa-i anunti pe celalalti ca acela este spatiul tau personal- sa iei cu tine un scaun- sa faci baloane de saliva- sa iti scoti guma din gura si sa incepi s-o lungesti- sa anunti cu o voce demonica "trebuie sa gasesc o gazda noua!"- sa faci sunete de explozie de fiecare data cand cineva apasa un buton- sa te holbezi la degetul mic si sa zici "cred ca se mareste"- sa blochezi usa si sa nu lasi pe nimeni sa intre sau sa iasa- sa dansezi pe muzica din lift (nu este obligatoriu ca aceasta chiar saexiste)- sa intrebi pe toata lumea daca exista remediu pentru vampirism- sa inventezi o limba noua si sa fii insistent in a pune intrebari celorlalti- sa te uiti la tavan si sa zici "se pare ca va fi luna plina azi"
lixandra Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Eh, atunci sa ranesti cu nasul caca!!!Bai, vreau gold sa-mi imbrac warriorita :(. E goala :(.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Eh, atunci sa ranesti cu nasul caca!!!Bai, vreau gold sa-mi imbrac warriorita :(. E goala :(.Mancai-ai pasarica lu' mamaie .Ce e cu tine la ora asta online ? Videochat pe US? :)) @ Un pedofil cu o fetitza noaptea prin padure:- Nenea unde ma duci?, ca mi-e frica...- Tu vorbesti? Da eu ca trebuie sa ma intorc singur!
lixandra Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Doar US? Worldwide -_-!! Acum am ajuns acasa :). Ioc somn -_-.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Doar US? Worldwide -_-!! Acum am ajuns acasa :). Ioc somn -_-.You entertain dick rubbing pervs worldwide ? :rofl1: @ 1.Imagineaza-ti ca te afli la munte, langa un izvor.2.Pasarile se aud ciripind in aerul rece si curat.3.Nimic nu te poate deranja aici. Nimeni nu cunoaste locul tau secret.4.Sunetul unei mici cascade creaza un fundal sonor linistitor.5.Incearca sa-ti imaginezi cu claritate figura persoanei pe care o tii cu capul sub apa!