Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Un studiu sociologic arata ca barbatii, în general, ies la baut din doua motive:

1) n-au nevasta

2) au nevasta

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Universitatea de Medicina, Cursul de Anatomie.

Profesorul explica despre nivelul ridicat de glucoza din sperma. O studenta ridica mana:

- Sa inteleg din ceea ce spuneti ca sperma are la fel de multa glucoza ca zaharul!?

- Exact.

- Si cum se face ca nu e dulce?

- Pentru ca papilele gustative pt dulce sunt in varful limbii si nu in adancul gatului... i-a replicat calm profesorul

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

^_^

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

^_^

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Merge o baba la doctor si intreaba unde e inima. Doctorul ii raspunde: In partea stanga, sub san. A doua zi, titlu in ziar: O batrana, in incercarea de a se sinucide, s-a impuscat in genunchi.

=))

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Intr-o zi, Jimmy vine acasa de la scoala si-si gaseste bunicul pe prispa fara pantaloni.

"Bunicule, iti dai seama ca nu ai pantaloni pe tine?"

Bunicul raspunde: "Da Jimmy, stiu."

Jimmy continua: "Si atunci, de ce stai afara fara pantaloni, bunicule?"

Bunicul se uita la el si raspunde: "Ei bine Jimmy, ieri am stat afara fara tricou si mi-a intepenit gatul. A fost ideea bunicii."

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Dormi!

Marlanco <_<

Sti ceva de jwl ce aveam pe cont <_<

Am mai dat si eu un rr si dau sa cresc sa cumpar etc....si poc...lipsa jwl <_<

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Cred ca nici macar 1 zen nu am consumat :)).

Nu stiu ce jewels.

Nu prezinti credibilitate....macar de m-ai ajuta si tu cu un set ceva.....ca's micutzzz

-_-

Posted

Nu prezinti credibilitate....macar de m-ai ajuta si tu cu un set ceva.....ca's micutzzz

-_-

/:)

Nici macar n-am mai jucat. CrAzzY_ a jucat pe sm. Acum am intrat si eu putin :). Apropo, cat noroc sa am la preluari? Cum am intrat, hop preluare la fire golem :)).

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

/:)

Nici macar n-am mai jucat. CrAzzY_ a jucat pe sm. Acum am intrat si eu putin :). Apropo, cat noroc sa am la preluari? Cum am intrat, hop preluare la fire golem :)).

Ia vezi cum imi dai si mie un set pls pls pls

@ Povesteste mosul: La 20 de ani nu puteam s-o îndoi. La 40 de ani reuseam daca ma chinuiam un pic. La 60 de ani reuseam mult mai usor. Acum, la 80 de ani, reusesc fara probleme, cu doua degete.

Morala: cu cât îmbatrânesc cu atâta îmi creste puterea în brate.

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

:))

Pe cont vad ca e asa cum l-am lasat :-??. Set venom ne exec si set evis :).

Nu dai si mie un set ? =((

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

<_<

hey..... vezi ....

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Pzm.... <_<

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...