Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Un studiu sociologic arata ca barbatii, în general, ies la baut din doua motive:1) n-au nevasta2) au nevasta
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Universitatea de Medicina, Cursul de Anatomie.Profesorul explica despre nivelul ridicat de glucoza din sperma. O studenta ridica mana:- Sa inteleg din ceea ce spuneti ca sperma are la fel de multa glucoza ca zaharul!?- Exact.- Si cum se face ca nu e dulce?- Pentru ca papilele gustative pt dulce sunt in varful limbii si nu in adancul gatului... i-a replicat calm profesorul
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Merge o baba la doctor si intreaba unde e inima. Doctorul ii raspunde: In partea stanga, sub san. A doua zi, titlu in ziar: O batrana, in incercarea de a se sinucide, s-a impuscat in genunchi. =))
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Intr-o zi, Jimmy vine acasa de la scoala si-si gaseste bunicul pe prispa fara pantaloni."Bunicule, iti dai seama ca nu ai pantaloni pe tine?"Bunicul raspunde: "Da Jimmy, stiu."Jimmy continua: "Si atunci, de ce stai afara fara pantaloni, bunicule?"Bunicul se uita la el si raspunde: "Ei bine Jimmy, ieri am stat afara fara tricou si mi-a intepenit gatul. A fost ideea bunicii."
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Dormi!Marlanco <_<Sti ceva de jwl ce aveam pe cont <_<Am mai dat si eu un rr si dau sa cresc sa cumpar etc....si poc...lipsa jwl <_<
lixandra Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Cred ca nici macar 1 zen nu am consumat :)). Nu stiu ce jewels.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Cred ca nici macar 1 zen nu am consumat :)). Nu stiu ce jewels.Nu prezinti credibilitate....macar de m-ai ajuta si tu cu un set ceva.....ca's micutzzz -_-
lixandra Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Nu prezinti credibilitate....macar de m-ai ajuta si tu cu un set ceva.....ca's micutzzz -_- /:) Nici macar n-am mai jucat. CrAzzY_ a jucat pe sm. Acum am intrat si eu putin :). Apropo, cat noroc sa am la preluari? Cum am intrat, hop preluare la fire golem :)).
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 /:) Nici macar n-am mai jucat. CrAzzY_ a jucat pe sm. Acum am intrat si eu putin :). Apropo, cat noroc sa am la preluari? Cum am intrat, hop preluare la fire golem :)).Ia vezi cum imi dai si mie un set pls pls pls @ Povesteste mosul: La 20 de ani nu puteam s-o îndoi. La 40 de ani reuseam daca ma chinuiam un pic. La 60 de ani reuseam mult mai usor. Acum, la 80 de ani, reusesc fara probleme, cu doua degete.Morala: cu cât îmbatrânesc cu atâta îmi creste puterea în brate.
lixandra Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 :))Pe cont vad ca e asa cum l-am lasat :-??. Set venom ne exec si set evis :).
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 :))Pe cont vad ca e asa cum l-am lasat :-??. Set venom ne exec si set evis :).Nu dai si mie un set ? =((
lixandra Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Nu dai si mie un set ? =((E mai bun legendary-ul tau decat ce am eu =)).
L3x@ Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 =(( : Supernatural Season 5, Episode 15 Dead Men Don't Wear Plaid Promo March 25 2010