<Pupak> Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 ba tu nu mai lucrezi? :DPoi lucrez, dar luni, marti si miercuri am facut o pauza ca nu era lucru :D dar ce conteaza :)) azi a venit tiru din ungaria cu marfa.....and the show must go on, deja am o avere frumoasa :blush:PUPAK!W00T?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Prinde o familie (tata, mama si copilul) un pestisor de aur, care le va implini 3 dorinte:Copilul: Eu imi doresc un arici...Tatal: Mai da-l in pi**a ma-tii de arici!Mama: Scoateti-l, scoateti-l!!
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 In urma unui studiu efectuat de o echipa de cercetatori, s-a ajuns la concluzia ca barbatilor le place sa faca sex in zilele care incep cu "m", adica: marti, miercuri, maine, mereu, mambata si mai ales muminica.
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 CIA cauta sa angajeze un agent-asasin. Dupa multe interviuri, teste etc, ramin 3 finalisti pentru post: doi barbati si o femeie. Pentru testul final, primul barbat este dus linga o usa de metal, i se da un pistol si i se spune: "Trebuie sa stim daca poti indeplini orice misiune, indiferent de circumstante. Dincolo de aceasta usa se afla sotia ta, asezata pe un scaun. Ucide-o!!!" Barbatul spune: "Glumiti!!! Nu mi-as putea ucide nevasta!!!" "Atunci nu esti potrivit pentru post, la revedere". Al doilea barbat primeste instructiunile, ia pistolul, intra in camera si, dupa cinci minute de liniste, iese afara cu ochii in lacrimi si spune: "Am incercat, dar mi-e imposibil sa-mi ucid nevasta, imi pare rau.... "Vine rindul femeii. I se spune ca trebuie sa-si ucida barbatul, ia pistolul, intra in camera si imediat se aud mai multe impuscaturi, apoi strigate, troznete, lovituri in pereti. Dupa citeva minute, se face liniste, iar femeia iese pe usa, stergindu-se de transpiratie: "Pistolul pe care mi l-ati dat era incarcat cu gloante oarbe, asa ca a trebuit sa-l omor cu scaunul."
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 - Cum s-a terminat cearta intre voi?- Ea a venit dupa mine in genunchi.- Si ce ti-a spus?- Iesi de sub pat, lasule...
Catalyn_00 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Un catel se tot linge pe putulica si la un moment dat se opreste si se gandeste:- Bai frate, eu ce naiba fac aici, dau sau iau?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 O pereche de elveţieni, ceva mai în vârsta, soseşte în concediu pe un aeroport londonez. Iau un taxi pentru a ajunge la hotel. Drumul pâna în oraş dureaza ceva mai mult si şoferul de taxi se gândeste sa-si întreţina oaspeţii facând puţina conversatie.Asa ca îi întreaba pe cei doi: - Where are you from?Barbatul raspunde:- We are from Switzerland.Soţia, care nu ştie o boabā englezā, întreaba:- Ce a spus?- Ne-a întrebat de unde venim, si eu am raspuns ca venim din Elveţia.Dupa o vreme şoferul întreaba din nou:- And where do you live in Switzerland?- We live in Basel.Soţia din nou:- Ce a spus?El: (puţin iritat)- A întrebat unde locuim în Elveţia si eu am spus ca locuim în Basel.Şoferul spune:- Oh, my god, in Basel I had the worst fuck in my life!Soţia:- Ce a spus?- A spus ca te cunoaşte!
_Deza Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Doi homosexuali înotau. Unul zice: Hai să ne dăm la fund!
Catalyn_00 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Tata, imi cumperi, te rog, un mobil hightech 3G cu USB, bluetooth cu camera video, GPRS si cu aplicatii java si mp3?- Fiule, nu te-ai putea droga si tu ca si ceilalti copii?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Merge un tip cu nevasta-sa la resturant. Farfuria de supa se varsa pe rochia cea noua. Suparata si asteptand sa fie consolata de sot, zice:- Uite cum arat, ca o scroafa!El raspunde:- Si te-ai mai si murdarit pe deasupra!