Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 nah bine amu, nu vreau sa aud chestia cu "car vs motor" [-(fiecare cu gustul lui......eu prefer airbag + centura, radio + subwoofer, and relaxing la semaforluci bro, probabil tu preferi adrenalina :P gusturile nu se discuta, am i right?@rhazeka, tu parca ai plecat la ZzzzZzzz :PUitzi partea ca mai frumos inghesui o fata pe bancheta din spate cu un crac pe geam si chilotzeii pe retrovizoare decat motorul parcat pe trotuar si inghesuiala in tufe :))
Lucian Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dar sa te vad eu pe tine cum faci sex pe bancheta din spate pe motor :))dar sa te vad eu care agata mai multe, eu sau tu :))ca pe termen lung isi dau si ele seama ca masina e mai rentabila, dar pe mine ma intereseaza doar sa le ajung in chilotei :D
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 nb narci :-*tu chiar imi ignori punctul de vedere #-o dar sa te vad eu care agata mai multe, eu sau tu :))ca pe termen lung isi dau si ele seama ca masina e mai rentabila, dar pe mine ma intereseaza doar sa le ajung in chilotei :Dnu te contrazic....insa sunt de acord partial.....ia tu pitzipoanca din club.....pitzi stie ca acasa la ea (camin ) sunt colegele ei de camera care au plecat mai devreme sa faca sex salbatic....se gandeste ca are 2 oferte....tu....motor si casa ocupata (n situatii ) ...eu ....masinuca si casa ocupata ( chef dat de colegii de apartament, toata lumea beata, nici un loc liber, sex se face in cel mai bun caz in baie, pe balcon sau dupa masina de spalat ) ....logic ca pitzi care e in calduri, rupta de beata si cu narile albe dupa ninsoare din baia de la fete o sa aleaga o cursa si o calareala in portbagaj decat in tufe.....asta desigur daca tu nu ii faci o oferta de hotel etc.....ceea ce eu nu as agreea....
<Pupak> Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 tu chiar imi ignori punctul de vedere #-o am vazut :P
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Pana si tu ai vazut ca imi ignori punctul de vedere nu? :))
Lucian Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 tu chiar imi ignori punctul de vedere #-o nu te contrazic....insa sunt de acord partial.....ia tu pitzipoanca din club.....pitzi stie ca acasa la ea (camin ) sunt colegele ei de camera care au plecat mai devreme sa faca sex salbatic....se gandeste ca are 2 oferte....tu....motor si casa ocupata (n situatii ) ...eu ....masinuca si casa ocupata ( chef dat de colegii de apartament, toata lumea beata, nici un loc liber, sex se face in cel mai bun caz in baie, pe balcon sau dupa masina de spalat ) ....logic ca pitzi care e in calduri, rupta de beata si cu narile albe dupa ninsoare din baia de la fete o sa aleaga o cursa si o calareala in portbagaj decat in tufe.....asta desigur daca tu nu ii faci o oferta de hotel etc.....ceea ce eu nu as agreea....probabil...dar ai uitat ca tipele trag la motor la orice ora, nu doar cand ies din club :D
<Pupak> Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Eu prefer patul, dar imi place si ideea ta :))@Iarna fetele trag la masina, la o masina bine incalzita :>
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 probabil...dar ai uitat ca tipele trag la motor la orice ora, nu doar cand ies din club :DDe ce te bagi tu in fantezia mea huh? :PStiu dude ca trag la moror precum barbatzii la gaura....am participat la motocros in tineretze, imi aduc aminte cum roiau ... oh...the good old days :wub:Eu prefer patul, dar imi place si ideea ta :))@Iarna fetele trag la masina, la o masina bine incalzita :>hahahaha , eu prefer balconul rupt de beat :D@ am clima bizoanala taticu ' :>
Lucian Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 asa...acum postati toate melodiile de la guess who care au un ritm rapid ca nu-mi mai aduc aminte o melodie
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Astea de pe albumul nou?SUNETE , TU , VISEAZA ?
Lucian Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 nu...azi noapte aveam ritmul in cap si am zis ca o caut, dar acum am uitat si ma macina treaba :|parca zice cateva cuvinte repede si apoi face o mica pauza...apoi incepe iar si tot asa
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Fuck ce vreau...nicio grija...?aia noua cu grasu ...azi nu?
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Marina Buca si Andrea erau dragute:)Andrea as in andrele sa crosetezi cu ele pana vezi numai purcele... ?
Lucian Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 si inca cevaUwUuTOP_o6gfete....masini :Dba tare ma...chit ca-s masini imprumutate, aia de politie de fapt nu e de politie si tipele-s adunate din liceu, ceea ce nu e asa greu de realizat. dar ideea si cum a iesit...prea tare :D