Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

rhazek

Guilda Sicily

Recommended Posts

Guest OELFA
Posted

nb Narci and boys :bye:

Posted

Hai la bukale facem un ghater si afli live :D

corsitza trebuie sa-mi cumpar cu un motor mai mare, ca de exemplu 1.8 benzina 125 cai :-"

100% ca ma rupea la consum, dar si eu rupeam lumea la semafor :))))))))

@ nb laura :-* sweet dream sweet girl

Posted

pai normal ca rupi, in oradea toata lumea are lastun

asta inseamna ca sunt un barosan mare cu corsitza mea, da? da !!!!

@uite nubi, cum rad <_<

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

corsitza trebuie sa-mi cumpar cu un motor mai mare, ca de exemplu 1.8 benzina 125 cai :-"

100% ca ma rupea la consum, dar si eu rupeam lumea la semafor :))))))))

@ nb laura :-* sweet dream sweet girl

Eram Sambata seara la semafor la victoriei...cu bagabontzii in masina guess who la blana in difuzoare...mirific.....si in dreapta opreste un Megane plin de pitzipoance....gest logic lasam geamurile jos sa le luam cu caterinca....de la ele din masina Lady Gaga la blana....lasa si ele volumul incet.....si imi zici pitziponcica sefa....ne luam la tranta pana la semaforul celalalt sa te fac de ras.....zic hai papusa....s-a dat verde....plec, schimb vitezele numai la 4000 de turatii si cand ma uit in spate abea se mai vedeau pitzi :)))))

Posted

Eram Sambata seara la semafor la victoriei...cu bagabontzii in masina guess who la blana in difuzoare...mirific.....si in dreapta opreste un Megane plin de pitzipoance....gest logic lasam geamurile jos sa le luam cu caterinca....de la ele din masina Lady Gaga la blana....lasa si ele volumul incet.....si imi zici pitziponcica sefa....ne luam la tranta pana la semaforul celalalt sa te fac de ras.....zic hai papusa....s-a dat verde....plec, schimb vitezele numai la 4000 de turatii si cand ma uit in spate abea se mai vedeau pitzi :)))))

aia murea de frica sa nu-i moara motoru si tu vrei sa te iei la intrecere

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

macar e pe lantz, tu ai pe curea :-"

Da ma , e mijto sa ai pe lantz :D

Huuuuaaa la curelisti

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

tot motoarele va lasa in urma la semafor B)

Dar sa te vad eu pe tine cum faci sex pe bancheta din spate pe motor :))

Posted

nah bine amu, nu vreau sa aud chestia cu "car vs motor" [-(

fiecare cu gustul lui......eu prefer airbag + centura, radio + subwoofer, and relaxing la semafor

luci bro, probabil tu preferi adrenalina :P gusturile nu se discuta, am i right?

@rhazeka, tu parca ai plecat la ZzzzZzzz :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...