Narcisa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Invinsible o.O poate invisible....intri cu ea in groapa si dispari ca in triunghiul budigailor....frate ai fost recent pe lizeanu?????am zis ca lesin cand am dat intr-o groapa.... noroc ca n'ai lesinat
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 stooooop! cand a fost ziua lui pate? :|DE ZIUA RECOLTEI !!!!noroc ca n'ai lesinatSa sti...ce te faceai fara spamm-ul meu la GoT ? :cool2:
Lucian Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 stooooop! cand a fost ziua lui pate? :|ziua in care a fost fatata cantitatea neglijabila e irelevanta pentru oamenii din inalta societate cum suntem noi
<Pupak> Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 lasa ca si noi avem cratere :| mie mila de masina =((
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ziua in care a fost fatata cantitatea neglijabila e irelevanta pentru oamenii din inalta societate cum suntem noiTizul meu a vrut sa precizeze prin explicatiile savante, ca noi, oamenii de stiinta nu tinem cont de ZIUA RECOLTEIadevarat bre :beer:laura, ieri a fost :D :beer: sa sti brequote laura : Aham, credeam ca ziua recoltei e mai la iarna....
Lucian Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ziua in care a fost fatata cantitatea neglijabila e irelevanta pentru oamenii din inalta societate cum suntem noiadevarat bre :beer:B)
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Am lunch break.....ma duc sa dau cateva ture prin our business park , mai un scartz mai o frana de mana :Dmacar aici nu avem gropi :X
rhazek Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 "all my single ladies" pt. Luci =))el o canta sub dus
Lucian Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 el o canta sub dusvarianta vulgaraall my single bitches B)
rhazek Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 in ploape!explicati-i si lu pupak ce inseamna ca ma bate la cap
<Pupak> Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 "all my single ladies" pt. Luci =))asta canta ALEX sub dus, nu luci@rhaz, fug dupa tine cu sabia daca nu-mi explici :| flotari in pleoape O.o
rhazek Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 cu dedicatie de la rhazek pentru pupak, "go hug a tree"zi asa