Cristian Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ii bagasem eu lu' pante o manea de ziua lui si mi-au sarit vreo 10 pe cap :D
Narcisa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 i'am dat si eu dedicatie lu pante de ziua lui..parazitii-de ziua ta :D
Lucian Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 i'am dat si eu dedicatie lu pante de ziua lui..parazitii-de ziua ta :Dsi eu i-am dedicat-o pe aia de 8 ori in gand...
_Deza Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 si eu i-am dedicat-o pe aia de 8 ori in gand...mai pune 26 de la mine -_-
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 fara numar fara dezoi fara ma fara fara errors fara.....
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 unde ma duci iubirea mea?La hanul drumetului, dam cu bani in Lucian lautarul
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Chile? :-/ Asa ar arata si Corsa ta daca ar cadea pe ea o groapa din mirificul Bucuresti....
Lucian Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Asa ar arata si Corsa ta daca ar cadea pe ea o groapa din mirificul Bucuresti....ai vazut cum arata o strada importanta din rusia? nu mai stiu exact care...zici ca-i zona de razboi acoloce-i drept...si la noi daca te bagi intr-o groapa dai de un oras subteran ascuns acolo
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Corsa mea? NEVERRRRRRRRRR, she is invinsibleInvinsible o.O poate invisible....intri cu ea in groapa si dispari ca in triunghiul budigailor....ai vazut cum arata o strada importanta din rusia? nu mai stiu exact care...zici ca-i zona de razboi acoloce-i drept...si la noi daca te bagi intr-o groapa dai de un oras subteran ascuns acolofrate ai fost recent pe lizeanu?????am zis ca lesin cand am dat intr-o groapa....