Guest OELFA Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 thnx pupi, auzisem si eu de aulinnurofenu' e babesc? :D
Narcisa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 dedicatie de la bafaruen =)) :> huuuuuugs :hug: ma doare o masea :( :hug:ascultati ca va dau dedicatie
rhazek Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 ascultati ca va dau dedicatierazec cap de lista :D :kiss:
<Pupak> Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 deza, we still love you :hug: :D nu fi supy cuaie :(@narci, pentru asta trebuie sa te invit la o ciocolata calda, nah ce zici? :>
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Leac babesc...sa te ia Jean in bratze, sa te pupe si uiti de durere
Narcisa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 am dat si pentru el :Peu :X: am o lista mai lunga : de la narcisa pentru dana, deza, ionut, mircea(gandalf), badu, crs, pupak, rhazek, kibel, andu, shb si nu in ultimul rand pentru tine melodia Strange- Vanshock vs. Paul and Luke
Guest SouthBoy_Lucyo Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 am dat si pentru el :Peu :X: am o lista mai lunga : de la narcisa pentru dana, deza, ionut, mircea(gandalf), badu, crs, pupak, rhazek, kibel, andu, shb si nu in ultimul rand pentru tine melodia Strange- Vanshock vs. Paul and Luke =(( =(( =(( =((
_Deza Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 am dat si pentru el :Peu :X: am o lista mai lunga : de la narcisa pentru dana, deza, ionut, mircea(gandalf), badu, crs, pupak, rhazek, kibel, andu, shb si nu in ultimul rand pentru tine melodia Strange- Vanshock vs. Paul and Luke :blink:
Cristian Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 narcisa bine ca n-ai facut o lista cu toti jucatorii de mu si cu toti cunoscutii tai :Djust kiddin', hellow si pe aici :)
Narcisa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 asa am sa fac data viitoare, sa nu se supere nimeni :D@bere, la urmeatoarea lista esti 1'st :kiss:
Cristian Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 dizzzy asta a pus stapanire pe radio, nu mai lasa pe nimeni in emisie, nici macar pe mine :crybaby:
Narcisa Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 nu a pus melodia pe care i'am cerut'o =((@normal dexi
Lucian Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 si cum dau? pe mess? tip in microfon? sper ca a doua
Cristian Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 radio? dedicatie? pot si eu? fara manele ba! @dedicatii la: decitatiimta @@ete l-am vazut pe luci si m-am emotionat, nu mai scriu deloc corect =)
_Deza Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 narcisa bine ca n-ai facut o lista cu toti jucatorii de mu si cu toti cunoscutii tai :Djust kiddin', hellow si pe aici :)hellow shb